Laurka2019
Fanka BB :)
tylko telewizora szkoda,bo te emocje mogą sie różnie zakonczycWeź sobie włącz TVP - tam dostaniesz od hu...ja emocji [emoji23]
Napewno sie upewnij ze nikt pod oknem nie stoi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
tylko telewizora szkoda,bo te emocje mogą sie różnie zakonczycWeź sobie włącz TVP - tam dostaniesz od hu...ja emocji [emoji23]
Oj czuje, ze będzieTrzymaj się z bąblem dzielnie[emoji3] i wszystko ze spokojem, powoli. Grunt to jeść i głaskać kota. Brudno w domu może być [emoji6]
W tym tyg będzie już 2 tyg. Więc tak się zastanawiam.Pierwszy raz coś do niego napiszę [emoji846]. A ty długo czekasz?
Dla mnie zajebisty!Wlasnie mialam na to ochote![]()
Dasz radęMoj Maruś pojechał ;( [emoji25][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Jesteś też lotosemOj czuje, ze będziedziękuję Kochana. Jestem oazą spokoju [emoji2150][emoji23][emoji2285][emoji173][emoji23]
Ofkors że do Pani moja DrogaCzy Pani do mnie "pije"?Jakoś nadal nie wierzę, że mały cud we mnie rośnie ❤ mówiłam dziś do męża, że może uwierzę jak serduszko usłyszę albo dopiero jak urodzę i będzie maleństwo w łóżeczku bo póki co cały czas mam wrażenie, że śnie ❤❤
LIPTON - [emoji28] [emoji28] [emoji28] podoba mi sie - kradneHomeland - nie, i Narcosa tez nie awszystko pozostale juz tak. Ogolnie to ja bardzo duzo na netflix juz obejrzalam... sprobuje sie jeszcze jakos przekonac do tego domu
Kochane a ogladalyscie Top of the lake - tam gra polak i nagrywaja w Islandii - bardzo milo wspominam ten serial ale juz najbardziej jaki mi sie podobal to ruchome piaski i the sinner polecam
![]()
Dziękuję [emoji173] dobrze, ze Was mam [emoji173]Dasz radę [emoji8][emoji8][emoji8]Przytulaj kotełka i głaszcz brzuszek. Jakby nie pomagało, to dawaj znać. Bedziemy kombinować jak można podnieść Cię na duchu na odległość [emoji8]