Liliana87
Fanka BB :)
A no była [emoji23]Rozdarta to była później [emoji41]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no była [emoji23]Rozdarta to była później [emoji41]
Po transferze już nikt w klinice mnie nie widział. Po co tyle km jeździć? Można do swojego ginekologa się umówić. W sprawie przyjmowanych leków dzwoniłam do kliniki, tam lekarz poinformował mnie co mam robić.No mój M. też się mnie pyta do kiedy chce jeździć na wizyty do kliniki bo to 200 km i 250 zł wizyta i pani doktor tylko w tygodniu przyjmuje a on ma problem z urlopem a wiadomo - raz, że taki kawał mnie samej samochodem nie chce puścić a dwa też chce widzieć rozwój Kropka. I mówię mu, że przynajmniej do odstawienia tabletek i czopków.
A wtedy się wybieracie do swojego gina czy do jakiegoś z polecenia czy jak? Bo kurka moja gin przyjmuje 50 km ode mnie i pracuje w szpitalu 60 km ode mnie, a jak zacznę rodzic to trochę daleko jechać (tak, wiem, to jeszcze 8 miesięcy ale na to też trzeba brać współczynnik przy wyborze lekarza prowadzącego).
Przeciez wiesz ze sie nie czepiam tylko smiejeOj nie czepiaj się [emoji23] telefon mi sam poprawia wyrazy, strasznie mnie to wkurwia, nie zawsze wyłapie [emoji23][emoji23] rozwarcie, rozdarcie, podobne [emoji23][emoji1787]
Odebralam dzisiaj TSH o wyszlo 1,08 moze byc? Dlaczego na wyniku jest norma od 0,27 do az 4,20 ? Moze byc taka duza i w normie?
Kochana;( nie martw się. Jeat nas trochę plamiacych i leżących. Najważniejsze,ze z dzidzią jest wszystko ok. Nakazuje Ci myśleć pozytywnie !!! [emoji173]
.Dziewczynki bardzo proszę Was o radę. Mam nadzieje ze mój post nie zaginie i ktoś mi pomoże. Jak pisałam wcześniej mam wynik tsh 3 i z kliniki odpisali mi ze jest w normie i żadnych leków. Jestem przed transferem wiec wiem ze to wcale nie jest dobry wynik, wiec mimo wszystko wysepilam receptę od mojego doktorka i wykupiłam euthyrox 25. I teraz moje pytanie jak stosować ?? Wzięłam najmniejsza dawkę bo nigdy nie brałam tego leku i nie chce przesadzić z dawka początkowa. Mysle ze przez tydzień 25 rano zrobię badanie jak nic nie spadnie albo zbyt mało to będę brała podwójnie czyli 50 i snów po tygodniu zbadam. Do transferu nieco ponad 3 tygodnie wiec mam nadzieje ze uda mi się zbić