reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam, zapomniałam o twojej histeroskopi [emoji853]. Nie wiem kochanie co ci doradzić i jak pocieszyć [emoji853]. Musisz z lekarzem to zawczasu obgadać. Ja na razie jestem wypompowana. Moja siostra jutro rodzi, w sobotę na roczek jadę... No kur...wa nie mam dziś na to siły
No co Ty, tyle nas tutaj ze ciezko spamiętać kto, co kiedy ma i po czym 😜, tak obgadam z lekarzem na pewno.
Fredzia dasz radę, tez mam doły ostatnio, ale co zrobić, trzeba iść do przodu choćby na czworakach jeśli jeszcze się czujemy na siłach 😘

@sandra777.12 jak Twoje samopoczucie? Plamienia ustąpiły? Czekasz na pierwsze ruchy? Ja od kilku dni mam rano takie dość głośne "przelewanie" w brzuchu, a wieczorem poczułam jakby muśnięcie w okolicy pępka? Ale może sobie wkręcam nie wiem 😅 w każdym razie czekam na ten moment ♥
A dziękuje, że pytasz ;) ogólnie to czuje się dobrze. Plamienia ciagle mam ale są o wiele mniejsze, tak jakby zabarwienie śluzu.
Narazie się obijam i przez większość dnia leżę 😇 No ale takie mam zalecenia, więc się słucham 😎
A co do ruchów to tak sie właśnie zastanawiam, też coś chyba czuję ale nie mam zielonego pojęcia jak to opisać 🤷🏼‍♀️ Jest to dziwne i czekam na więcej ❤️

Myślę, że sobie nie wkręcasz. Już możesz odczuwać delikatne bąbelki 😘 z każdym tygodniem będzie coraz mocniej. Pózniej to będziesz się denerwować na te małe stópki w żebrach 😂 dużo zdrówka dla Was 😘

@Netiaskitchen i co? Rozmawiałaś dzis z szefem??
Tak i z szefem szefa też. Gratulowali😊Moze trochę zaskoczenia było widać, ale tak to pełna profeska😊I tak pewnie dziś wiekszym newsem była raczej dla nich ta zmiana organizacji pracy calej firmy i konieczność tworzenia jakichś planów awaryjnych, a nie moja ciąża 😉

Tak i z szefem szefa też. Gratulowali[emoji4]Moze trochę zaskoczenia było widać, ale tak to pełna profeska[emoji4]I tak pewnie dziś wiekszym newsem była raczej dla nich ta zmiana organizacji pracy calej firmy i konieczność tworzenia jakichś planów awaryjnych, a nie moja ciąża [emoji6]
No to super ,ze tak miło przyjęli wiadomość;)

reklama
Do góry