bazylia128
Fanka BB :)
@s.ols3404 bo ty pracujesz w sklepie powiedz jak to naprawde wygląda? A ty kiedy chcesz transfer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zaraz napisze jak tylko odbiorę wyniki aż sama jestem ciekawa bo kurna boli żadnych nic zero, troszkę czuje w krzyżu jak długo chodzę, zawsze mnie tak bolało namieisaczke ale o niej nie chce myśleć. Więc proszę o mocne kciukiPowodzenia !!!Będę myśleć o Tobie i trzymać kciuki!!!
Kurcze jak cholera! Tak samo jak @anjaa25. Kto to wieJejku czlowiek sie musi tak meczyc ale ty chyba tez sie zle czuas cio ? 13 komorek ja pierdziele jak ty to zrobilas![]()
No to tylko czekac az u mnie cos wymysla skoro juz w invicta tak jest...Dziewczyny właśnie dzwonili do mnie z invicta. Wprowadzaja nowy system wizyt. Mam wizytę we wtorek i ma odbyć się onlineMasakra jakaś... Powiem wam że jestem trochę przerażona tym co się dzieje. Pracuje w aptece, ludzie rano czekają przed wejściem i jest kolejka non stop. Brakuje środków odkażających, rękawiczek, maseczek. Ludzie kupują tonami leki jak jacyś nienormalni. Dobrze że od poniedziałku idę na zwolnienie... Prawie połowa naszej ekipy będzie na zwolnieniach
![]()
W sobote. A jak mialas poprzednia stymulacje to tez sie tak zle czulas jak tym razem?Kurcze jak cholera! Tak samo jak @anjaa25. Kto to wieale patrz kochana ostatnio 13 komórek z tego 6 dojrzałych, a teraz z 16 aż 13 dojrzałych! Ciekawa jestem czy też te suplementy miały wpływ
A Ty kiedy teraz masz podgląd jajec?![]()
Ja zaczynam wątpić że mój się w maju odbędzie [emoji22]ale o jeden cykl.. Tyle moge poczekac aale nie dłuzej...
[emoji23][emoji23][emoji23]Kurczę, to wiesz za ile możesz to teraz opchnac? A jak masz jeszcze papier toaletowy to już wogole myśl o jakiś wypasionych wakacjach [emoji12]