reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry!
My dziś mieliśmy świetną nockę, Mikołaj zjadł o 23 potem dopiero 4:20 i potem o 8 i dalej w kimono :-). Także jestem super wyspana.

Jagoda, trzymam kciuki za bioderka Blanusi, oby kłopoty wreszcie się skończyły.
Duża buźka dla dzisiejszych dwumiesięczniaków;-)
Kunda zdrówka dla Adasia życzę, szkoda maluszka:-(
Co do wakacyjnego wyjazdu, to w lipcu Mikuś będzie miał 8 m-cy i myślę, że to odpowiednia pora na wyjazd-my jesteśmy wierni górom, ale tym razem chyba niższym.
Sylwia współczuje widoku płaczącego maluszka podczas szczepień, to musi być straszne.:no: Bałam się tego przy naszym szczepieniu, ale na szczęście synuś był bardzo dzielny i zapłakał delikatnie przy wkłuciu.

Zrobiłam dziś porządek w szafie, poprzymierzałam dawno nie używane ciuchy (sprzed ciąży) i okazało się, że większość z nich jest za duża i wisi na mnie :confused::-D:-D:-D. Kurcze a wcale się jakoś nie ograniczam, tzn jem to co można podczas karmienia piersią.:happy2:

reklama
Dori,Dori.....mega kissy dla Ciebie dwumiesięczniaku,tylko zadowolonej minki i słodkiego mleczka ~~~~~~~~od naszej czwórki dla Ciebie~~~~~~~~~~
grtwojakolekcjamainqr1.jpg

Piotrusiu,piotrusiu...lecą do Ciebie słoneczne życzonka samych słodkości z okazji 2 miesiączka .Buziaki.
maskotkamisbv8.jpg

Jagoda...kciuki zacisnięte.Napewno z bioderkami wszystko ok:))

dzien dobry!!!
widze,ze temat wakacji pelna geba:-D
my planujemy podroz samochodem do polski w lipcu albo czerwcu przy okazji by sie zwiedzilo francje holandie i niemcy-taka kilkudniowa wycieczka.:tak:

ELBRA I WOMEN-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH BABLI

MALINOS-zazdroszcze wagi-ja jakos nie moge dojsc do siebie pewnie przez slodycze,ale to normalnie sie moj nalog zrobil jeden dzien bez slodkiego mialam to cala lodowke wymiotlam:cool:
jagoda-kciukasy za bioderka

wisienka-mam pytanko zalożylac dla swojego synka konto oszczednosciowe?Bo ja w sumie to nie wiem czy natwest wybrac czy co?

ok ja juz spadam do potem

Hejka Ja dzis przy herbatce rumiankowej tak dla urozmaicenia :)

Kacperek dzis spał od 23:00 do 5:00 potem od 8:00 do 11:20 :D fajniee i jest znowu kupa taka konkretiś :D

WSZYSTKIEGO NA DLA 2 MIESIęCZNIAKóW.

Sylwia ja tez sie rozpłakałam jak mój maluszek płakała przy szczepionce :(

jagoda dołączam sie do kciukówKunda oby maluchy szybko wyzdrowiały

Elbra, Women - wszystkiego naj dla Waszych pociech.

Malinois super z tymi ubraniami.

Kunda
duuuuuuuuuużo zdrówka dla Adasia.

Jagoda kciuki zaciśnięte za bioderka Blaneczki.

wisienka-mam pytanko zalożylac dla swojego synka konto oszczednosciowe?Bo ja w sumie to nie wiem czy natwest wybrac czy co?

jak juz ci przyznaja child benefit to w ciagu 30 dni powinni wyslac Child Trust Found z czekiem na 250 funciakow dla malego z informacja co gdzie zalozyc, my czek dostalismy ale bez informacji wiec musimy sie dowiedziec bo tez chce zalozyc dla malego :tak: musze sie popytac inne mamy co jest anjlepsze to dam znac

reklama
czesc kochane

troszke mnie nie bylo...
u neurologa wszystko oki, mam sie niczym nie stresowac :-) Doktorek mnie dopiero uswiadomil, ze po urodzeniu jak maluszek mial te rurke w buzi ktora pomagala mu oddychac to takie dzieci maja pozniej wiele problemow i powiklan, mamy szczescie ze naszemu nic nie jest. I ze lepiej zyc w nieswiadomosci co moglo by byc nie tak :dry: Na szczescie wsio jest oki :-D:-D:-D z czego bardzo sie cieszymy z mezulkiem :-D:-D:-D
To rano bylismy u neurologa a po poludniu miala z moim tatuskiem jechac do sklepu. Chcialam sobie kupic lozko typowo sypialniane itp. No wlasnie zdazylismy z domu wyjechac (moj tato prowadzil) , ja z malym z tylu..... no i.... babsztyl w nas przywalil :szok: Na cale szczescie w moja strone nie od strny maluszka. Babka wyjezdzala ze stacji paliw w jednokierunkowa gdzie my juz jechalismy no i.... "nie zauwazylam Pana" text :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wezwalismy policje, ktora przyjechala po 3,5 godzinie dopiero bo wszystkie radiowozy byly na (ponoc) duzej akcji... karetek tez nie mieli... bo wzywalam. Zadzwonilam po meza ktory byl w pracy i pojechalismy do szpitala coby sprawdzic czy malemu nic sie nie stalo.Byl w foteliku i spal... nic mu sie wizualnie nie stalo ale kto cie tam wie czy wstrzasu nie mial on nie powie czy go cos boli przeciez :dry: Lekarz stwierdzil ze wsio oki jest z malum. I dzieki Bogu!!!! :tak: Dzis rano znowu pojechalismy na kontrole -zalecenie doktora. Na szczescie jest dobrze. Niby duzych szkod nie ma na samochodach ale jednak wstrzas uderzeniowy dosc spory byl... ojciec zarysowane ma drzwi az po zdezak ktory odpadl... a babka nie ma lampy i troche zdezak jej poszedl z przodu.
ehhh kobiety mowie wam ile strachu sie najadalm..... :-(
a teraz z dobrej "beczki" :sorry2: kupilam sobie te moje upragnione loze do sypialni.... 3,5 tys poszlo, bo materac drogi strasznie ale mam w koncu upragniona sypialnie o ktorej zawsze marzylam :-D:-D:-D + komode i szafeczki -przywioza za 2 tyg niestety dopiero.

oki ide czytac co u Was :tak:

Do góry