reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Larvuniu dobrze, że z Marcelkiem wszystko dobrze i u neurologa i po kraksie. Ale się naprzeżywałaś. A, i gratuluję sypialni :tak::tak:

Kathe gratuluję zaliczonego koła i powodzenia na egzaminach. Odnośnie mleka, to już wcześniej ktoś pytał a ktoś inny odpowiedział, że można dolać, tylko czas przechowywania liczyć od pierwszej porcji, a z podgrzewaniem to nie wiem, ale wydaje mi się, że już chyba nie. No, widzę, że Elbra już odpowiedziała.

Misia kochana, jeszcze trochę wytrzymaj, już niedługo nowy semestr. A tak w ogóle to jakiego przedmiotu uczy Twój mąż?
"Wiesz co Wisienko, ja używałam intensywnie laktatora kiedy chodziłam na uczelnię. Poza tym teraz ściągam pokarm ażeby się dowiedzieć ile mam w ogóle pokarmu, jeśli syn mi się wierci przy cycku i ma problemy z jedzeniem, a po trzecie to ściągam równiez po karmieniu ażeby pobudzić laktację - bo jak pisałam o tym, mam czasami kryzysy." - mój synek właśnie też zaczyna się wiercić podczas jedzenia, częściej jest głodny, a i piersi mam mniej pełne. Hmm, chyba pora zacząć pobudzać laktację.

Doris witaj.

reklama
Ja dzis cały dzień zajęta, przyjechał do nas znajomy i nie było kiedy do kompa usiąść. Teraz Kacperek lezy na brzuszku i podnosi główke do góry :).

larvunia dobrze że wszystko dobrze sie skończyłoSylwia te dwie igły to jakieś przegięcie, biedne maleństwo.

witam

w koncu mam czas zeby popisac
rano zabralam sie za porzadki kozystajac ze facet w domu siedzi
tyle tego bylo ze szok :szok:
odrazu sie lepiej siedzi we wlasnym domu :tak:
no a pod wieczor wpadla znajoma zobaczyc malego i tak zeszlo do teraz

Wszystkiego co najlepsze dla maluszkow w 2 miesiacu ich zycia

larvunia super ze z maluchem u neurologa wszystko w porzadku :tak:
a wypadku wspolczuje ale dobrze ze na strachu tylko sie skonczylo.
lozka gratuluje, sama mam takie :-)
kathe, elbra powodzenia na egzaminach!!!!

Dori,Dori.....mega kissy dla Ciebie dwumiesięczniaku,tylko zadowolonej minki i słodkiego mleczka ~~~~~~~~od naszej czwórki dla Ciebie~~~~~~~~~~
grtwojakolekcjamainqr1.jpg

Elbra i WOmen najlepszego dla dzieciaczków :-)

Duża buźka dla dzisiejszych dwumiesięczniaków;-)

Women ja również życzę Doriankowi wszystkiego najlepszego. Duuuzżżżo uśmiechu na twarzy:-):-):-)

ELBRA I WOMEN-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH BABLI

WSZYSTKIEGO NA DLA 2 MIESIęCZNIAKóW.

Women - wszystkiego naj dla Waszych pociech.
.

WOMEN I ELBRA ZDROWKA DLA WASZYCH CHLOPAKOW:-):-):-)

witam

Wszystkiego co najlepsze dla maluszkow w 2 miesiacu ich zycia

DZIEKUJEMY BARDZO CIOCIOM ZA ZYCZENIA:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziękujemy za trzymanie kciuków:tak:
Jest poprawa z bioderkami ale dalej musimy męczyć sie z kocykiem:dry: Jeżeli za 6 tyg dalej będzie coś nie tak to wtedy rozpórka pójdzie w ruch:baffled::shocked2:

Women wszystkiego najlepszego dla Doriego!!!

Jagoda wczoraj dopiero doczytałam, że ty w Bielsku mieszkałaś;-)
ja z okolic jestem. Od Ciebie teraz (Szczyrk) jakieś 30 km:cool2:
A to ty jakiś hotel masz czy tam pracujesz czy jak? Bo tego już nie doczytałam:baffled::zawstydzona/y:

Elbra wszystkiego naj naj naj dla syneczka!!!
Właśnie zastanawiałam sie czy to chodzi o ten Czaniec:sorry2: Wychodzi na to że jesteśmy sąsiadkami (no prawie;-)) Przeprowadziliśmy się z meżem 2 lata temu do Szczyrku i prowadzimy tu grote solną. Jak będziesz w pobliżu zapraszam na kawusie:-)

To rano bylismy u neurologa a po poludniu miala z moim tatuskiem jechac do sklepu. Chcialam sobie kupic lozko typowo sypialniane itp. No wlasnie zdazylismy z domu wyjechac (moj tato prowadzil) , ja z malym z tylu..... no i.... babsztyl w nas przywalil :szok: Na cale szczescie w moja strone nie od strny maluszka. Babka wyjezdzala ze stacji paliw w jednokierunkowa gdzie my juz jechalismy no i.... "nie zauwazylam Pana" text :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wezwalismy policje, ktora przyjechala po 3,5 godzinie dopiero bo wszystkie radiowozy byly na (ponoc) duzej akcji... karetek tez nie mieli... bo wzywalam. Zadzwonilam po meza ktory byl w pracy i pojechalismy do szpitala coby sprawdzic czy malemu nic sie nie stalo.Byl w foteliku i spal... nic mu sie wizualnie nie stalo ale kto cie tam wie czy wstrzasu nie mial on nie powie czy go cos boli przeciez :dry: Lekarz stwierdzil ze wsio oki jest z malum. I dzieki Bogu!!!! :tak: Dzis rano znowu pojechalismy na kontrole -zalecenie doktora. Na szczescie jest dobrze. Niby duzych szkod nie ma na samochodach ale jednak wstrzas uderzeniowy dosc spory byl... ojciec zarysowane ma drzwi az po zdezak ktory odpadl... a babka nie ma lampy i troche zdezak jej poszedl z przodu.
ehhh kobiety mowie wam ile strachu sie najadalm..... :-(
a teraz z dobrej "beczki" :sorry2: kupilam sobie te moje upragnione loze do sypialni.... 3,5 tys poszlo, bo materac drogi strasznie ale mam w koncu upragniona sypialnie o ktorej zawsze marzylam :-D:-D:-D + komode i szafeczki -przywioza za 2 tyg niestety dopiero.

Dzięki Bogu ze tak się to skończyło:sorry2: Strachu się najadłaś bidulko...

Jaki szeroki macie materac? My też ostatnio kupilismy łóżko i wydawało nam sie że 160cm szerokości starczy. Nie bralismy pod uwagę ze będziemy spać w trójke...teraz troche jest ciasno.Strasznie załuje ze nie wzielismy 180cm.

witam. tez jestem mama z listopada 2007. moj synio ma na imie Oskar, rosnie zdrowo i szczesliwie. mam nadzieje zagladac tu do was czesciej po dobre rady.

Witaj Doris:-)

reklama
Elbra dziękujemy za zaproszenie:tak:

Rozpórka to takie wstrętne urządzenie które ma za zadanie utrzymywać nóżki dziecka w szpagacie żeby stawy biodrowe dobrze sie ukształtowały. Dzieci podobno nie znoszą tego, płaczą, bo jest im niewygodnie. Mam nadzieję ze tego unikniemy:sorry2:

Do góry