reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
jagoda 2x 80 :sorry2: i cos mi sie wydaje ze bedzie nam tez ciasno. Ale mezus mowi mi wlasnie, ze synus ma swoje lozko :-) hi hi hi... zaloze sie, ze bedzie pierwszy wolal synka do nas do wyrka :tak::-D a w tedy mu przypomne "synus ma swoje lozko" :-p hehehehe... Kurde jagoda ale te materace sa niby bardzo dobre... niby na kregoslup dobre i antyalergiczne i takie tam z bajerami... Dlatego tak sie napalilam akurat na te;-) :-)

Larvuniu a jakie kupiliściete materace? I dlaczego dwa? My mamy jeden duży:sorry2: Podobały mi sie lateksowe ale cholernie drogie są, wiec kupiliśmy z Koła sprężyny w woreczkach.

jagoda dwa bo pan sprzedawca powiedzial, ze tak jest lepiej, bo mezus jest troche "szczuplejszy" odemnie :-D:-D:-D i nie bede sie sturliwac na niego jak on sie polozy ;-) Te materace sa (niby) takie, ze dopasowuja sie do ciala... z 7 poziomami sprezyn, zdejmowanymi poszyciami. Jeden taki materac to koszt u nas 1396 zl/1 szt :sorry2: strasznie drogie, ale mam porzadne :-) ---> model materac 3019 aloe 80/200 x2 ---->tak mam na fakturze ;-) opis znalazlam na necie Dyskont Meblowy - meble dla ka

och dziewczyny ja znowu wpadam jak po ogien

biedna larvunia , dobrze ze malemu nic nie jest

co do pokarmu to u mnie dzisiaj bylo jakos duuuzo choc tez mam problemy
ale postanowilam ze sie rzokrece, sciagam po karmieniu i pije herbatki laktacyjne
spadam spac
ciao

reklama
Dokładnie taki sam mamy- super się na nim śpi i rzeczywiście dopasowuje się do ciała.:tak: Musze tylko dokupić jakiś podkład pod prześcieradło żeby sie nie zniszczył jak czasem Blanusi się uleje albo przesika.

Idę spać bo jestem dziś wykończona, dobrej nocki:-)

Do góry