Waleczna36
Fanka BB :)
Jezuuuu sama nie wiem, czekam aż coś ktoś z doświadczonych napisze. Napisałam do lekarza i też czekam. Ale to są nerwy.To chyba dobrze???![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuuuu sama nie wiem, czekam aż coś ktoś z doświadczonych napisze. Napisałam do lekarza i też czekam. Ale to są nerwy.To chyba dobrze???![]()
Oooo...moje też mają być mrożone w środęi przetrwają ..zobaczysz
ale tak...czekanie najgorsze. Ja jestem w robocie i probuje coś robić ale i tak lapie sie co chwila że odplywam myślamu w inną stronę ... he he..duzo to ja do środy nie zrobię. A myslicie ze mozna samego zadzwonic do embriologa przed terminem mrozenia z zapytaniem jak sie dzielą?
Zadzwoniłam. I się az rozryczałam!! 3cia doba. Wszystkie 6 się podobno pięknie dzielą..mają po 10 blastocos tamMysle, ze mozesz zadzwonic, ale ja nie dzwonie. Trzymam za nie kciuki i cierpliwie czekam. Juz teraz i tak nic nie zmienię [emoji17]
Super! Gratulacje!Uwaga...
No i świetnieZadzwoniłam. I się az rozryczałam!! 3cia doba. Wszystkie 6 się podobno pięknie dzielą..mają po 10 blastocos tam [emoji38] z tego wszystkiego polowy zapomnialam [emoji38]
Doczytalam w internetach..blastomerówZadzwoniłam. I się az rozryczałam!! 3cia doba. Wszystkie 6 się podobno pięknie dzielą..mają po 10 blastocos tamz tego wszystkiego polowy zapomnialam
![]()
Czy ten przyrost jest prawidłowy ?Super! Gratulacje!
Zadzwoniłam. I się az rozryczałam!! 3cia doba. Wszystkie 6 się podobno pięknie dzielą..mają po 10 blastocos tamz tego wszystkiego polowy zapomnialam
![]()
Czy ten przyrost jest prawidłowy ?
Czuje ze zostala jedna kropka...
Niektórzy mężczyźni mają biopsje jąder, więc też mają co nieco z tego co mają kobietyAle powiem Wam ze myslalam ze po punkcji bede sie lepiej czuć niż przed...kurde no...czemu facetom nie nakluwają jajków..to nie sprawiedliwe ...i jeszcze te zastrzyki z heparyny. Pierwsze zastrzyki po ktorych mam siniaki..tez tak.macie??