reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oooo...moje też mają być mrożone w środę 😆😆 i przetrwają ..zobaczysz😆 ale tak...czekanie najgorsze. Ja jestem w robocie i probuje coś robić ale i tak lapie sie co chwila że odplywam myślamu w inną stronę ... he he..duzo to ja do środy nie zrobię. A myslicie ze mozna samego zadzwonic do embriologa przed terminem mrozenia z zapytaniem jak sie dzielą?

Ja dzwoniłam jak się nie mogłam doczekać na wiadomość. Udzieliła mi wszystkich informacji także jak Cię to uspokoi zadzwoń 😊

@Hope1989 nie martw się i wierz w swoje zarodki ! Kto ma wierzyć jak nie matka? Są dzielne, mi pani embriolog mówiła że niektóre nawet w 7 dobie stają się blastkami 😉 a zresztą wszystkie wiemy, że wystarczy jeden właściwy 😘

@Liliana87 kochane remonty 😀 mój już się chyba nastawił, że w tym remoncie mu fizycznie nie pomogę 😀 sprzątać będę, ale z wełną i z płytami będzie się sam mordował albo z moim tatą 😂 a jak ja zacznę wymyślać to już mu współczuję 😂

@bazylia128 też bym pograła w Simsy. 😍

Zadzwoniłam. I się az rozryczałam!! 3cia doba. Wszystkie 6 się podobno pięknie dzielą..mają po 10 blastocos tam 😆 z tego wszystkiego polowy zapomnialam 😆

No widzisz ! Lepiej zadzwonić niż panikować 😊 mi też kamień z serca spadł jak zadzwoniłam 5tego dnia i powiedziała, że jednego już zamrozili a drugi walczy ale dzwoniła za dwa dni, ze niestety nie dał rady

Czy ten przyrost jest prawidłowy ?
Czuje ze zostala jedna kropka...

Ja uważam, że jest prawidłowy. A jeżeli nawet została jedna kropka, to Ty się głuptasie ciesz, że została zamiast panikować i się dołować! Każda z tu obecnych by chciała chociaż jedną kropkę przygarnąć więc uszy do góry ! 😉

reklama
Ale powiem Wam ze myslalam ze po punkcji bede sie lepiej czuć niż przed...kurde no...czemu facetom nie nakluwają jajków..to nie sprawiedliwe ...i jeszcze te zastrzyki z heparyny. Pierwsze zastrzyki po ktorych mam siniaki..tez tak.macie??
Niektórzy mężczyźni mają biopsje jąder, więc też mają co nieco z tego co mają kobiety ;)

Do góry