Ruda08
Fanka BB :)
Czyli teoretycznie pierwszy dzień cyklu był 17.02 (jeżeli źle liczę proszę mnie poprawić)To poczekaj
Kropek / kropki bo były dwa miały 5 dni. Transfer miałam 7 marca![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli teoretycznie pierwszy dzień cyklu był 17.02 (jeżeli źle liczę proszę mnie poprawić)To poczekaj
Kropek / kropki bo były dwa miały 5 dni. Transfer miałam 7 marca![]()
Kochana 16 lutegoCzyli teoretycznie pierwszy dzień cyklu był 17.02 (jeżeli źle liczę proszę mnie poprawić)
Dziewczynki przed chwila dzwonili z invicta czy ze względu na pandemie chce odwołać wizytę kwalifikująca do transferu. Zapytałam tylko czy odwołują transfery bo wtedy ta wizyta bez sensu a ona ze nic nie odwołują ale ze względu na pandemie pytają bo sporo osób odwołuje lub nie przychodzi na wizyty.
Ja powiedziała ze nie chce odwoływać i che podejść do transferu bo nie jestem w grupie ryzyka, dbam o siebie i nie widzę sensu odkładania tego na później. Ten wirus będzie z nami conajmniej rok a nie te dwa tygodnie ...
To myślę że jeden został, ja miała 8dpt bete 102....
Mam nadzieje ze tym razem będzie serduszko [emoji3590][emoji3590] Mi się już 3 dzień spóźnia okres a tak na niego czekam żeby zacząć brać estrofem ... zawsze tak jest
Ja nawet nie robię sobie takiej nadziei. Tyle lat walczymy i nic z tego. Poza tym od 4 dni już czuje brzuch i piersi i tak czekam i czekam ....Ja też miałam zacząć estrofem od 2 dnia [emoji1787][emoji1787]
Gdyby były 2 byłabym w szokuuuu jeszcze większym niż jestem terazTo myślę że jeden został, ja miała 8dpt bete 102....
Aleee może bd wyjątkiem ❤ i okaże się, że są dwa ☺
Ja nawet nie robię sobie takiej nadziei. Tyle lat walczymy i nic z tego. Poza tym od 4 dni już czuje brzuch i piersi i tak czekam i czekam ....
Ja jestem kruszynka bo tylko 51 kg ważę przy wzroście 161 to może korupcie małeGdyby były 2 byłabym w szokuuuu jeszcze większym niż jestem teraznapewno na bieżąco o wszystkim będziecie wiedziały
![]()
No to już mała różnicaKochana 16 lutego![]()