Netiaskitchen
Fanka BB :)
TakA ta ciąża z i vitro dobrze się zakończyła ?
Najpierw muszę rozeznać się jak się to liczy moja droga, ja początkująca w tych sprawach jestem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakA ta ciąża z i vitro dobrze się zakończyła ?
Najpierw muszę rozeznać się jak się to liczy moja droga, ja początkująca w tych sprawach jestem![]()
A spóźniała ci się miesiączka ? Albo czułaś coś ? Czy zrobiłaś test tak sobieJa chciałam po prostu dziś się napić wina A tu taki szok
A spóźniała ci się miesiączka ? Albo czułaś coś ? Czy zrobiłaś test tak sobie
A spóźniała ci się miesiączka ? Albo czułaś coś ? Czy zrobiłaś test tak sobie
No i wszystko jasne dlaczego mam przyjechać za 3 tyg. Napisał że za 2 tyg ale bezpieczniej będzie za 3 tygNo to już mała różnicaale jesteś w 4 tc czyli za 3 tc już powinien być kropek z serduszkiem ❤
Ja też byłamGdyby były 2 byłabym w szokuuuu jeszcze większym niż jestem teraznapewno na bieżąco o wszystkim będziecie wiedziały
![]()
Hehhe to jeszcze się u mnie też takie zaskoczenie może okazaćJa też byłamśmialiśmy się z mężem, że prędzej spodziewaliśmy się, że serduszko nie bd biło niż to, że będą dwa... Tak się nastawiliśmy na jednego przez niska betę
U naj jeden zarodek był dobrej jakości, a drugi bardzo słabej, i myślę właśnie że ten co się tak słabo rozwija to ten słabej jakości, no ale zobaczymy.. za dwa tygodnie idę znów na usg i się okaże czy się rozwija, czy się zatrzymałHehhe to jeszcze się u mnie też takie zaskoczenie może okazaćchyba bym pękła ze śmiechu, tym bardziej że dwa z 5 doby, jedno BB a drugie BC
![]()
Będzie dobrze, trzeeba być dobrej myśli, trzymamU naj jeden zarodek był dobrej jakości, a drugi bardzo słabej, i myślę właśnie że ten co się tak słabo rozwija to ten słabej jakości, no ale zobaczymy.. za dwa tygodnie idę znów na usg i się okaże czy się rozwija, czy się zatrzymał