reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak naprawdę najgorsze będą teraz 2-3 miesiące w lecie zachorowań będzie mniej ale wirus nigdy już nie zniknie będzie już w populacji zawsze. Musimy wierzyć w to że w końcu uda się znaleźć leczenie albo szczepienie. A teraz robimy wszystko żeby nie wszyscy naraz to przechorowali.
Oby było tak jak piszesz, może w cieplejszych miesiącach to ***** trochę odpuści.

@Camilleka mam nadzieję, że to tylko grupa i że z tego szybko wyjdą... Faktycznie to nie żarty, coraz gorzej się robi. Mi meA chcieli na południe wysłać, powiedziałam, że nie ma się zgodzić, niech dyrektor sam sobie jedzie ale na szczęście facet z formy na południu ma więcej oleju w głowie i napisał że wszystko odwołują... Mój mąż niestety nie może pracować zdalnie, a jest technologiem gdzie pracuje ponad 100 osób. A firmy nie przewidują zamykać... Tylko kobiety z biur do domu wysłali.. też się boje, bo wczoraj jeden kierownik przyszedł chory do pracy, poszedł do nich do biura, nakichał na nich, nakaszlał i pojechał do domu... No chłop 55 lat a gorzej jak dziecko się zachował...

@Aaaanna to cud więc jeżeli beta będzie pozytywna to ma być tanich hula Timona i Pumby z króla lwa! Niech to będzie najcudowniejsza niespodzianka ❤️

@bazylia128 ziółko nasze kochane, daj powód do śmiechu lekarzom, bo to że ich oczarujesz to wiadomo 😀 mocne kciuki a jak najmniej bolesne i jak najbardziej owocne jajcobranie! Pięknych wielkich jaj! ✊✊✊✊✊✊💪💪💪💪 Niech moc będzie z Tobą 💪💪💪

No ja słyszałam, że to dziadostwo zaczyna wymierać w temp. Powyżej 45 stopni więc nawet latem będzie problem się tego pozbyć.. u nas w aptece na wsi wczoraj w środku 5, ludzi i minimalna odległość 1m, reszta w kolejce na dworzu. A w miastach jak tylko mają okienka do nocnej obsługi to nikogo do środka nie wpuszczają. W samoobsługowym wszędzie linki powieszone i taka ławka postawiona i Cię obsługują przy tej ławce i Ci wszystko noszą i tylko 1 osoba może być w środku. Normalnie szok, że Polacy potrafią się podporządkować.

No ja słyszałam, że to dziadostwo zaczyna wymierać w temp. Powyżej 45 stopni więc nawet latem będzie problem się tego pozbyć.. u nas w aptece na wsi wczoraj w środku 5, ludzi i minimalna odległość 1m, reszta w kolejce na dworzu. A w miastach jak tylko mają okienka do nocnej obsługi to nikogo do środka nie wpuszczają. W samoobsługowym wszędzie linki powieszone i taka ławka postawiona i Cię obsługują przy tej ławce i Ci wszystko noszą i tylko 1 osoba może być w środku. Normalnie szok, że Polacy potrafią się podporządkować.
Oglądałam w weekend ten film co Aduś polecała - Epidemia strachu. Taki na czasie teraz i bardzo przerażający. Jak to obejrzałam to się cieszyłam że ten nasz wirus nie jest aż tak bardzo groźny... Obejrzyjcie sobie

Oglądałam w weekend ten film co Aduś polecała - Epidemia strachu. Taki na czasie teraz i bardzo przerażający. Jak to obejrzałam to się cieszyłam że ten nasz wirus nie jest aż tak bardzo groźny... Obejrzyjcie sobie
Ja się nie nadaję na takie filmy... Mi rzeczywistość wystarcza. Zresztą horrorów też nie oglądam...

reklama
Ja się nie nadaję na takie filmy... Mi rzeczywistość wystarcza. Zresztą horrorów też nie oglądam...

Ja jako nastolatka pochłaniałam horrory. Jakieś 7 lat temu mąż mnie do kina wyciągnął na horror i ne było źle, ale po pierwszej części "To" w kinie podziękowałam, i mówiłam że na drugą część sam może jechać. A od stymulacji już w ogóle mi się w głowie poprzestawiało i jak tylko skacze po kanałach i trafię na horror to aż mnie wzdryga 🤷🙆

Do góry