Pójdźka
Fanka BB :)
Myślę że beta będzie wysoka! Krecha widoczna jak nicO kur...a tego moj plan nie przewidywał. [emoji15][emoji2956]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Myślę że beta będzie wysoka! Krecha widoczna jak nicO kur...a tego moj plan nie przewidywał. [emoji15][emoji2956]
Podłączam się!! Mocno zaciśnięte
Ja jak czekam na usg, trzymajcie kciuki bo boje się okropnie
Taki piekny wysyp ciąż i tak nam się przyszło stresować przez te korone.Jadę zaraz zrobić bete ale wydaje się że to wczoraj to nie była jednak jakaś pomyłka popsuty test czy cokolwiek innego ten jest teraz z ranaZobacz załącznik 1092597
Ja jak czekam na usg, trzymajcie kciuki bo boje się okropnie
Będzie dobrzeJa jak czekam na usg, trzymajcie kciuki bo boje się okropnie
Miłego dnia kobietki.![]()
Ja dziś mam tele poradę telefoniczna z lekarzem rodzinnym i poproszę o zwolnienie, siedzę sobie w domku i dłubię jakieś pierdolki.
Może polecacie jakieś książki, filmy na zabicie czas u?
Buziaki![]()