reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Na śniadanko usmazylam sobie omleta ;) na słono z ketchupem [emoji1787] potem usmazylam racuchy z jabłkami. Większość oddałam do rodziców ale kilka wciagnelam;)
Na obiad zjadlam barszcz biały z jajkiem (mama mi wczoraj przyniosla) a godzinkę temu ten makaron z truskawkami. Duzo dzis zjadlam [emoji37][emoji37] na kolację chyba zjem parówki z jakimiś warzywami bo już kilka dni leza w lodówce wiec trzeba skonsumowac;) No ale tak myślę, ze dziś nic słodkiego nie ruszyłam[emoji16] oczywiscie w tej chwili mnie mdli. Taka norma. Procz jedzenia zdjęłam pranie z suszarki, rozwiesilam wybrane ręczniki i obejrzałam dwa odcinki telefonistek. Ciągle jestem na 1 sezonie bo nie mam codziennie mocy na oglądanie. Taka jestem leniwa. Co chwile zagladam na forum. Telefon to po 3 razy ląduje w ciągu dnia[emoji85]
W niedzielę zadzwoniła na kamerce moja przyjaciółka. Kiedyś o niej pisałam, ma takie zrosty, endpmeteioze, dziurę w macicy.. ta która się rozwiodla w sierpniu kilka lat temu A w październiku bula w ciazy z wpadki i mowila,ze nie chce tego dziecka.. na pewno pamiętasz. Boni zadzwoniła, zaprosić nas na ślub cywilny. Chcieli nas odwiedzić w weekend ale z racji kwarantanny w taki sposób powiadomili. Ślub 08.08. Czyli jakby miesiac przed terminem;) tak mnienkprcilo jej powiedzieć ale wytrzymałam. Obiecałam sobie,ze po prenatalnych. Ciągle pyta kiedy transfer A ja ciągle coś sciemniam.. Teraz jak zapyta to powiem,ze przez korone odwołują.. Nie chce jej informować przez tel. Wolałabym osobiście i jej wytłumaczyć dlaczego nic nie mówiłam..
Ale zjadłabym placki ziemniaczane 😍 trzeba będzie coś ogarnąć ;)

reklama
@bazylia trzymam kciuki za Twoje maluszki 😘

Kochane ja kontaktowałam się z moja lekarka. Nie zgadza się na transfer i mówi, że tu chodzi o bezpieczeństwo dziecka i ona jako matka się nie zgadza na to. Nie weźmie za to odpowiedzialności. Dzwoniła nawet do invicty, bo jej przytoczyłam w mailu jakaś tam wypowiedź ze strony 🤦🏻‍♀️ Dostałam leki antykoncepcyjne i za dwa miesiące ruszymy. Smutno mi, bo kolejne miesiące w plecy ☹ Już przestałam wierzyć, że kiedyś się uda..
W której invicta się leczysz? Miałaś już rozpoczętą procedurę czy dopiero startowałaś?

To Twoim zdaniem duzo posiłków? A ile Ty jesz???? No lepiej, żeby Ci poleciało gowienko w dół A nie po plecach do góry.. [emoji1787][emoji23]
No bardzo duzo ja jem trzy ;) Fajnie masz ze tyle mozesz ;) Zawsze sie staram zjesc cos fajnego na sniadanie, obaid zawsze na cieplo a na wieczor warzywka albo owoce ;) Rzezc jasna zadarzaja sie odchyly od tego schematu ale nie za czesto ;) Glodna nie chodze bo jem duzo a przerwy miedzy posilkami sa na tyle dlugo ze zawsze kolejny posilek mi sprawia duza przyjemnosc ;)

Chyba tylko ja sie odwazylam napisac ze cos mi sie tu nie podoba... Niestety za duzo sie naczytalam i za duzo juz widzialam... Wolalbym byc wieksza optymistka... @Aduś16 miala tez sytuacje gdzie beta zwalniala ale to byla beta na wiekszym poziome...
Mi też się wydaje, że lipa będzie i cię popieram. Nie rozumiem takiego dawania złudnej nadzieji... Jestem pesymistką na to wychodzi...

To Twoim zdaniem duzo posiłków? A ile Ty jesz???? No lepiej, żeby Ci poleciało gowienko w dół A nie po plecach do góry.. [emoji1787][emoji23]
Bazylka zaraz dołączy do naszego grona i będzie pisać to samo 😂😂 ja jem bardzo dużo posiłków ale małych. Jak zjem dużo to jest duże prawdopodobieństwo na spotkanie z kibelkiem (niestety do górne, a nie dolne). Ja już miałam 5 posiłków 😂😂😂 a jeszcze z 2 na pewno przede mną 😇

reklama
Do góry