Ojjj masz kawałeka teraz jak nie ma lotów to już wgl
mieszkam na Islandii
![]()
Jeżeli chodzi o pierogi to ja się tam teleportem dostanę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjj masz kawałeka teraz jak nie ma lotów to już wgl
mieszkam na Islandii
![]()
To ja mam dokładnie takie samo zdanie. Wiara jest w sercu, w rozmowie z Bogiem, nie w kościele. Musze Cie bardziej zacząć czytac/słuchać, bo jestes naprawde mega wartosciowa [emoji173] będziesz moją przewodniczką![]()
TSH to pewnie nie od accofil. Bierzesz może steryd? Mi tak zawsze po sterydzie skacze. Może spytaj na grupie FB dziewczyn, które przyjmowały.Dziewczyny dostałam dzis wyniki z zeszlego tygodnia i zastanawiam sie co z tego moze byc przez Accofil?
Mam podwyższony Tsh nadal-5.36,
PT,ALT,Chlestrol,Potas,Wapń no i morfologia. Jak myslicie ktore wynki mogę łączyć z accofilem?
No właśnie dopatrzyłam się, że niski przyrost, ale trzymam kciuki do końca [emoji110]Super ?
Kochana za mała![]()
Tak biore metypred 16mg, wlasnie jestem na redukcji leku.TSH to pewnie nie od accofil. Bierzesz może steryd? Mi tak zawsze po sterydzie skacze. Może spytaj na grupie FB dziewczyn, które przyjmowały.
A masz niedoczynność tarczycy?Tak biore metypred 16mg, wlasnie jestem na redukcji leku.
Ja uwielbiam ryż na mleku. A na kokosowym to już całymi garnkami mogę wyjadać[emoji23][emoji23][emoji23]Mój mąż popadł w zeszłym tygodniu w szał i kupił po zgrzewce makaronu i ryżu brązowego więc u mnie w kryzysie będą pierogi z ryżem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Widzisz, same pociechy ze mnie. Albo dobry sex albo filozoficzny tudzież racjonalny elaborat[emoji23][emoji23][emoji23]Tasza, jak przestajesz myśleć tylko o bzykanku to nawet mądrze piszesz [emoji12]
A immunologię masz ok?Ja pisałam do dr i mi zredukowal metypred do pół tabletki przed 4 dni ,potem 1/4 tabletki przez 4 dni i koniec,napisal ze to przez Covid właśnie,mimo ze ciąża dopiero 7+5.
Jak kończy się w tym roku to proporcjonalnie do miesiąca rozwiązania umowy.A na okreslony ?