Zarodki będą!!!!!!!Mam sile do walki ale musze miec te zarodki![]()
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Też bym pojadła, ale mój nie lubi.. a ja uwielbiamaA idź ty, będziemy że 3 dni żreć [emoji23]. Dopiero je gotuję...

Smacznego

Netiaskitchen
Owszem dopiszesz i to całkiem już niedlugo. W tym roku na bank![]()
![]()
Ale zobacz patrzac na historie forum, w koncu kazdej prawie sie udaje a o adopcji mowi sie bardzo rzadko ... Wiec moze i nam sie uda i kiedys nas dopiesze na termin porodu ?
![]()

bazylia128
Tak pobiegam w nowych butacFaza jest faza. Jeden ma po dwóch onny po 4. Każdy inaczej przeżywa. Masz chwilkę transferu nie będzie zrób coś dla siebie!!!!

A u Ciebie jak przygotowania ??Też bym pojadła, ale mój nie lubi.. a ja uwielbiama
Smacznego![]()
Wszystko się informuje. A twój rozmiar jest super. Dostępny. Ja mam.39 i nigdy butów nie mogę znaleźć najbardziej chodliwy. A skąd taka zmiana??Tak pobiegam w nowych butacAle wiesz co wlasnie stwierdzilam ze kupie sobie nowe szpile. Do pracy jak nie ma oficjalnego casual to chodze w rozwleczonych grubych swetrach i mini glanach... A teraz to zmienie, niech sie patrza
tylko ja mam rozm stopy 35,5 i ciezko mi szpiliki znalezc
a i tez nie wiem kiedy do pracy pojde bo korona
Dziewczyny czy kiedys sie wszystko unormuje jakos?
bazylia128
Badałas Kir a mąż HLA -C ? Bo jak tylko sie juz dowiem co z zarodkami to pierwsze co zrobimy to wlasnie to. Musze to zrobic w Gyncentrum w Czestochowie juz dzisiaj dzwonilam. Bardzo duzo na ten temat poczytalam i mam zamiar swoja wiedze w tym temacie zgałebiac tym bardzij ze mam teraz duzo czasu wolnego... Jak trzeba bedzie to zrobie doktorat na te temat byle by sie udaloZawsze beta 0. Z jednej strony czułam że to badanie nie jest mi potrzebne ale z drugiej chce wykorzystać każda szansę. A miałam wolny cykl. Zdecydowałam się. Ciągle szukam przyczyny. Zawsze beta 0. Wstępne wyniki immuno. Wskazanie do heparyny, której nigdy wcześniej nie miałam a czekam na resztę wyników.
Pójdźka
Do pierogów czy transferu?A u Ciebie jak przygotowania ??

bazylia128
Bardzo mi sie podoba jak ludzie sie tak kochajaTo dziwne on mnie bardzo kocha i ja go też byśmy się tą koroną dzielili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
reklama
Nie. Nie dostałam zaleceń na te badania. A co one pokazują?? Bo immunologia to powiem tak czytam artykuły a nic nie rozumiem ;(Badałas Kir a mąż HLA -C ? Bo jak tylko sie juz dowiem co z zarodkami to pierwsze co zrobimy to wlasnie to. Musze to zrobic w Gyncentrum w Czestochowie juz dzisiaj dzwonilam. Bardzo duzo na ten temat poczytalam i mam zamiar swoja wiedze w tym temacie zgałebiac tym bardzij ze mam teraz duzo czasu wolnego... Jak trzeba bedzie to zrobie doktorat na te temat byle by sie udalo![]()
Podziel się: