reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@motylek24 masz taki fajny nick, że za każdym razem czytając Twoją wiadomość mój mózg zaczyna nucić "motylem jestem aaaaa..." 🤪
Geneza była taka: siedzę sobie w Parku Branickich w Białymstoku. Właśnie trwa stymulacja, ja sama, miałam się urlopować a stymulacja przy okazji. Niestety załamka jakaś przez te hormony mnie ogarnęła. Beczałam sobie bez powodu i szukałam info o in vitro. Zastanawiałam się nad nikiem i bach motyle latały i tak zostało:)

reklama
Ona umarła bo złapała sepsę, była nosicielem sławnej korony ale ona jej w śmierci nie „pomogła”. Oczywiście media już złapały pożywkę i sieją panikę.
Ona miała zapalenie płuc i była pod respiratorem, to na pewno wynik korona. Nie wiem czy była po CC to wtedy niestety jedno z drugim mogło być przyczyną jej śmierci. Sama sepsa nie wiemy z jakiego powodu. Na pewno wirus jej nie pomógł a mógł bardzo zaszkodzić.

Boziu ty wiesz co jak ja sie tego boje juz teraz jestem w sytuacji ze szpital anulowal wizyty A list od nich że skierowaniami nie dotarł bo poczta szwankuje i ani w tym.wina ich ani moja.Pierwszy raz obawiam się tego co nas czeka
Wiem, jestesmy w podobnej sytuacji...
Pomijajac juz, ze mama pewnie nie bedzie mogla przyleciec na moj czas pobytu w szpitalu wiec nie wiem co zrobie z corcia...

Dziewczyny pisaliscie że ktoś już był tutaj z tak niska beta i stał się cud, pamiętacie może jakie to były wzrosty bety ???

Dziewczyny pisaliscie że ktoś już był tutaj z tak niska beta i stał się cud, pamiętacie może jakie to były wzrosty bety ???
@motylek24 miała niskie wartości i małe przyrosty na poczatku- chyba ze dwa, a później wystrzeliły ładnie do góry i szybko poszły.
Ale żeby było na odwrót- że na początku przyrost był ok, a później zwolniły i żeby zakończyło się urodzeniem dzidziusia to ja z forum nie kojarzę- ale może po prostu nie pamiętam, a ktoś taki tu jest?

reklama
@motylek24 miała niskie wartości i małe przyrosty na poczatku- chyba ze dwa, a później wystrzeliły ładnie do góry i szybko poszły.
Ale żeby było na odwrót- że na początku przyrost był ok, a później zwolniły i żeby zakończyło się urodzeniem dzidziusia to ja z forum nie kojarzę- ale może po prostu nie pamiętam, a ktoś taki tu jest?
Myślałam tutaj o swoim przypadku, może też się jeszcze rozkręci.
Cały czas rośnie, fakt że nisko ale rośnie więc nadzieja jest.....

Do góry