reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam panikę. Tyle lat nie zachodziłam w ciąże a kiedy już zaszłam to koronawirus szaleje i zbiera żniwo... boje się ze moje dziecko nie będzie mieć niczego, nie zapewnię mi nawet głupiego wózka bo gdzie i za co go kupie? Nawet do polski nie pojadę i niczego nie pooglądam... ciuszki tylko online. No płakać mi się chce a tu zaraz chcemy planować remont pokoiku ale gdzie kupimy akcesoria do remontu i meble??? No najgorszy czas na planowanie macierzyństwa i jak tu się cieszyć tym „pięknym” czasem [emoji24][emoji24][emoji24] siedzę i rycze
Nie martw się na zapas i o to, na co i tak nie masz wpływu. Niepotrzebnie się zadręczasz. Jest jak jest, a co będzie za tydzień, miesiac, tez nie wiemy. Ciesz się ciąża i nie zamartwiaj. Postaraj się skupić na tym co jest teraz i jeśli już wybiegasz w przyszłość, to pomysl o tych pozytywnych stronach 😘.
Ja już nie dopuszczam do siebie myśli co dalej z invitro, blokuje mózg na taka info...
wierze ze będzie dobrze 🙂

reklama
A żeby się wódz zdziwił i wyniki wyborów go zaskoczyły! Ja nie rozumiem tego ciemnogrodu...
Chce wybory juz, teraz, bo zdaje sobie sprawę jakie spustoszenie w gospodarce wywoła koronawirus i będzie trzeba ludziom zabrać to co sie rozdawalo na prawo i lewo, próbując te głosy kupic.
W życiu nie zabiorą. Zadłużą się albo podniosą podatki firmom głównie. W inne rozwiązanie nie wierzę. Nie byłoby w ich stylu, za duże ryzyko.

W życiu nie zabiorą. Zadłużą się albo podniosą podatki firmom głównie. W inne rozwiązanie nie wierzę. Nie byłoby w ich stylu, za duże ryzyko.
W sumie tak, ryzyko ogromne,że za kolejne 5 lat się do koryta nie dostaną..
Wiesz, mam takich znajomych.. są tak zapatrzeni w PIS, jeden poseł od nas, posel PISU oczywiscie niedawno zmarł a Ci znajomi jako jakas sekta.. wszystkich, którzy tylko zle słowo powiedzą na ta partię atakują, gnoją, małżeństwa im się porozpadaly bo jak te podnóżki latali za tym posłem i odpierdzielali za niego kampanię, oczywiście odstawil swoją rodziną i tych z nosem w dupie po wszystkich możliwych stołkach i wszędzie ma swoje macki, mimo,ze już w grobie.. to jest straszne. Naprawdę.

Nie panikuj. Poród dopiero w październiku, spokojnie. Wszystko można teraz kupić online, a w którymś momencie na tyle się uspokoi, że dasz radę obejrzeć mebelki na żywo [emoji6] a to na dobrą sprawę temat po czerwcu dopiero aktualny[emoji6]

Spokojnie[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Jedyny urlop mamy w lipcu i do października siedzimy w Holandii a tutaj wszystko tak drogie ze głowa mała. Jedyna opcja to zakupy w Polsce które na aktualny czas nawet nie mogę zaplanować bo nie wjadę poza granice... ja planuje wszystko z wyprzedzeniem bo nie nawidzę robić nic pod wpływem chwili, zakupy tez tylko namacalne bo zdjęcia to zdjęcia. Mieliśmy pojechać na przełomie maja/czerwca do polski i kupic specjalna farbę bo tutaj to wszystko takie dziwne. Teraz to nie wiem czy w ogóle pojedziemy.

Sluchajcie, jutro mają debatować nad umorzeniem Zusu na 3 miesiące. Spokojnie. Wyborow tez na bank nie bedzie bo jak doj*bie w kwietniu i maju chorych to nie będą mieli dla kogo robic tych wyborów. Także spoko. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A tak swoją drogą to się zastanawiam w jaki sposób pisiory wygrały, bo każdy z kim rozmawiam to na nich nie głosował 😂

Sluchajcie, jutro mają debatować nad umorzeniem Zusu na 3 miesiące. Spokojnie. Wyborow tez na bank nie bedzie bo jak doj*bie w kwietniu i maju chorych to nie będą mieli dla kogo robic tych wyborów. Także spoko. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A tak swoją drogą to się zastanawiam w jaki sposób pisiory wygrały, bo każdy z kim rozmawiam to na nich nie głosował 😂
Dla mmie to też jest zagadka !!

Właśnie oglądałam komunikat dyrekcji szpitala gdzie pacjentka zataiła, iż miała kontakt z osobą która wróciła z Włoch. Kobieta niestety nie żyje, teraz 100 osób na kwarantannie. Większość to dzieci i ich rodziny bo kobieta była przedszkolanką:( Cały szpital zamknięty...

Właśnie oglądałam komunikat dyrekcji szpitala gdzie pacjentka zataiła, iż miała kontakt z osobą która wróciła z Włoch. Kobieta niestety nie żyje, teraz 100 osób na kwarantannie. Większość to dzieci i ich rodziny bo kobieta była przedszkolanką:( Cały szpital zamknięty...
O jprd !! Dlatego powinni zarządzić kary dla osób które świadomie kłamią a nie tylko dla

reklama
Do góry