Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polecam Asię Mróz. Obejrzałam 2 odcinki i bardzo fajnie prowadzi.Sprawdź na yt, na FB nazywa się yoami chyba Link do: Joanna Mróz
Też dostałam polecenie na forum
Ta dziewczyna ma zamiar prowadzić szkole rodzenia online, ja obejrzałam na razie pierwszy odcinek i mnie zaciekawiła. Są dwa a docelowo ma być bodajże pięć.
Położna Kasia na ig też ma kurs rodzenia online ale jest to platna opcja
Skurcze przepowiadające tzw. Braxtona HicksaCześć dziewczyny. Czy zdaza wam się takie napinanie brzucha? Jakby wam brakowało skóry? I po jakimś czasie ustępuje.....
nie masz za co przepraszam tym bardziej, że prosiłam o pomoc a ty jej udzieliłaś. Lekarz dziś przez telefon mi wlasnie magnez z potasem zalecił i mówił, ze gdybym czuła, ze cos nie tak mam do niego do szpitala przyjechać. Profilaktycznie tez już nospe wziełam . Może to uczucie przejedzieSkurcze przepowiadające tzw. Braxtona HicksaPojawiają się od ok 20 tygodnia ciąży (najwczęsniej). Uczucie napinania, stawiania się macicy. Średnio przyjemne, ale nie boli jakoś. Całkiem normalne, macica zaczyna trenować do porodu. Jeżeli jednak dzieje Ci się to często, to trzeba zasięgnąć porady lekarza ponieważ może prowadzić do skracania szyjki macicy. Ja z tego powodu biorę magnez i nospę 3x dziennie.
Normalnie nie powinno ich być więcej niż 10 w ciągu dnia (tak mi mówiła moja lekarka)
PS. Sorki dziewczyny, że się wtrącam nie u siebieale myślałam, że to u nas na sierpniówkach
![]()
Nie, na szczęście to nie on. Tamten lekarz nie był z polnejHania będzie mamą - wczoraj w wiadomościach mówili o ginekologu położniku z Polnej, że może być zarażony korono. Może ten ten który odwołał Twoje wszystkie wizyty? Jak się okazuje na szczęście!
Na szczęście mamy tę możliwość pracy zdalnej z domu i oboje na home Office.Dziewczyny czy Wasi mężowie/partnerzy izolują się od Was w dobie tego wirusa jeśli wychodza do pracy? Bo mój chce tak zrobic:/