reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 kochana jak u Ciebie sytuacja ? Przepraszam cie ale dopiero wrocilam z pracy i nie dam rady was nadrobić 🙄
U mnie byl bardzo burzliwy dzien w pracy. Caly dzien meetingi z szefostwem . Masakra glowa mi pęka 😭ciagle sie zastanawiamy czy nie zamknac firmy. Niektorzy panikuja . Nawet jest placz w pracy. Istny cyrk. W zeszlym tygodniu chodzili na silownie i do pubu a w tym tygodniu placz i ze sie boja pracowac. Nie wiem co ja robie w tym kraju debili......😡

@bazylia128 ma 2 zarodki z 5 doby (blastki) a reszta odpadła... ☹

reklama
Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek 🤗na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sorki, ze tak nie w temacie 😉

Z bliźniakami zawsze jest wesoło, nigdy nie wiesz na które oblicze trafisz i czy żart będzie wzięty śmiechem czy opierdolem 😂😂😂

Mój też mówi ostatnio, że jestem uzależniona od telefonu 🙄 ale staram mu się przegadać, że dzień nie czytania forum to kilkadziesiąt stron zaległości i przymyka oko póki co 🤪

Więc tak, zostało przegłosowane, że po becie podajesz imię 🤪 albo sama Ci jakieś nadam a wierz mi - wolisz tego uniknąć 😂

Będzie zabawnie, chyba pisze się na nadanie, moze strzelisz 😊 więcej frajdy będziesz.
A do tego czasu pozostaje Waleczna 👍

@bazylia128 kochana jak u Ciebie sytuacja ? Przepraszam cie ale dopiero wrocilam z pracy i nie dam rady was nadrobić [emoji849]
U mnie byl bardzo burzliwy dzien w pracy. Caly dzien meetingi z szefostwem . Masakra glowa mi pęka [emoji24]ciagle sie zastanawiamy czy nie zamknac firmy. Niektorzy panikuja . Nawet jest placz w pracy. Istny cyrk. W zeszlym tygodniu chodzili na silownie i do pubu a w tym tygodniu placz i ze sie boja pracowac. Nie wiem co ja robie w tym kraju debili......[emoji35]
Przeczytałam twojego posta mężowi i opowiedziałam w skrócie co ostatnio pisałaś o zachowaniu Angoli [emoji849]. Też potwierdził że masz tam istny cyrk [emoji33]. Co za poje...bani ludzie [emoji33]. A niedawno byli zdziwieni dlaczego ty się przejmujesz...
Myślałam że Polacy to buraki, ale wolę ich po stokroć.
U mnie w okolicy jeszcze nie czuć paniki, ale myślę że zaraz będzie bo wprowadzili zmiany godzin w sklepach. Do Biedry niby po 10 osób wpuszczają, jutro rano zobaczę bo muszę jechać kupić bułki i chleb do pracy.
I nie wiem o co chodzi u nas z mięsem w małych sklepach - jest drogie w hu..

Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek [emoji847]na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy [emoji1374][emoji1374][emoji1374][emoji1374] Sorki, ze tak nie w temacie [emoji6]
Jej, żeby wszystko poszło zgodnie z planem [emoji110][emoji110][emoji110]
Wszystko się zaczyna walić na tym świecie [emoji33]

reklama
Do góry