Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Tak Natalia,to normalne. czasem stres, czasem wzdęcie, czasem o jedzenieCześć dziewczyny. Czy zdaza wam się takie napinanie brzucha? Jakby wam brakowało skóry? I po jakimś czasie ustępuje.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak Natalia,to normalne. czasem stres, czasem wzdęcie, czasem o jedzenieCześć dziewczyny. Czy zdaza wam się takie napinanie brzucha? Jakby wam brakowało skóry? I po jakimś czasie ustępuje.....
u mnie coraz czesciej sie pojawia. najbardziej ponizej pepka do spojenia łonowego...Cześć dziewczyny. Czy zdaza wam się takie napinanie brzucha? Jakby wam brakowało skóry? I po jakimś czasie ustępuje.....
Dziewczyny gdzie teraz kupujecie wyprawki, w jakiś sklepach online?
Hej.Dziewczyny gdzie teraz kupujecie wyprawki, w jakiś sklepach online?
U mnie dotarła po 14 dniach paczka z Gemini. No ale najważniejsze, że jest.Ja dużo zamawiam ze smyka ale to dlatego ze otrzymałam karty prezentowe z pracy. Porównując ceny często są podobne z innymi na rynku (sklepy stacjonarne są droższe niż online), do tego zrobiłam zamówienie w aptece gemini (tu uwaga bo dostałam info że paczka będzie w przeciągu 10 dni roboczych) oraz czaję się na allegro ze względu na smarta