reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania Katrinm mój też Mariusz i też dziś ma imieniny, a ja jeszcze nic nie zrobiłam. Jestem rozbita po tym co przeczytałam o Mai:-:)no:. .... to takie niesprawiedliwe.........

reklama
[*]
[*]
[*]
[*]...Dla Ciebie kochany Aniołeczku i dla wszystkich dzieci, które przedwcześnie odeszły..Ide zaplić światełko...
Kocham Cię synku....

Mój mąż też Mariusz i też ma dziś imieniny:tak:My razem będziemy świętować:-)Też muszę jakieś słodkości zrobić,,,ale tak myślę ze chyba kupię

Nic mi sie nie chce...taka wiadomość od rana....i ta pogoda do banii,,,,

Ania Katrinm mój też Mariusz i też dziś ma imieniny, a ja jeszcze nic nie zrobiłam. Jestem rozbita po tym co przeczytałam o Mai:-:)no:. .... to takie niesprawiedliwe.........
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mariuszów
a szczególnie
Waszych i mojego :tak:

Witajcie.
Ale tu dzis pusto i cicho.... i chyba wiem dlaczego...:-( Przyznam sie szczerze, ze nawet nie sledzilam losow Mai, ale jak przeczytalam wiadomosc, to zrobilo mi sie smutno a lzy same naplynely mi do oczu.:-(
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] to dla wszystkich dzieci, ktore przedwczesnie odeszly...

A dla wszystkich Mariuszow -wszystkiego dobrego, duzo zdrowia, szczescia i milosci. Spelnienia marzen i zadowolenia z zony i dzieci.;-):-)

Witajcie.
Ale tu dzis pusto i cicho.... i chyba wiem dlaczego...:-( Przyznam sie szczerze, ze nawet nie sledzilam losow Mai, ale jak przeczytalam wiadomosc, to zrobilo mi sie smutno a lzy same naplynely mi do oczu.:-(
[*]
[*]
[*]
[*]
[*] to dla wszystkich dzieci, ktore przedwczesnie odeszly...

A dla wszystkich Mariuszow -wszystkiego dobrego, duzo zdrowia, szczescia i milosci. Spelnienia marzen i zadowolenia z zony i dzieci.;-):-)
Ja też nie śledziłam losów Mai od początku.Dopiero niedawno zapoznałam sie z jej historią.To straszne ile tak małe dziecko może się nacierpieć.....Popłakałam się bardzo...

Marisz mój mąż dziękuje za życzenia:-)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mariuszów
a szczególnie
Waszych i mojego :tak:
I ja sie dolaczam do zyczen!!!!!!!!!!!!! jeszcze sie dzien bnie skonczyl :tak:100 latz waszymi zonami:-p

Dobranoc.mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien i juz duzo spokojniejszy.Podziwiam Moncik ze nadal ma sile i wierzy i ze sie teraz odezwala.Jeszcze kiedys slonce zaswieci nad ich rodzina.Na pewno:-):-):-):-)

Dobranoc,bo znow rycze:sorry2:

I ja sie dolaczam do zyczen!!!!!!!!!!!!! jeszcze sie dzien bnie skonczyl :tak:100 latz waszymi zonami:-p

Dobranoc.mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien i juz duzo spokojniejszy.Podziwiam Moncik ze nadal ma sile i wierzy i ze sie teraz odezwala.Jeszcze kiedys slonce zaswieci nad ich rodzina.Na pewno:-):-):-):-)

Dobranoc,bo znow rycze:sorry2:
Tak bardzo dzielna kobieta.Też ja podziwiam za wszystko.Wiara czyni cuda...trzeba wierzyć....
Oj...ja tez ciągle ryczę....
Dobranoc iwonka

Przeczytalam cala historie, a czytajac ostatni post Moniki (relacja ostatnich godzin Mai) poryczalam sie.
Podziwiam Monike...i jej wiare...
Nic mi sie juz nie chce.Jakies takie odretwienie (smutek) mnie ogarnal -nic mi sie nie chce. Wiec juz sie zegnam.
Dobranoc. Spijcie dobrze.

reklama
Do góry