Pralinka2020
Fanka BB :)
zdecydowanie apteka gemini, środki higieniczne mają najtaniej, smyk też ma niezle ceny online i trafiają się promocje, ja też zaglądałam na bobaskowoDziewczyny gdzie teraz kupujecie wyprawki, w jakiś sklepach online?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zdecydowanie apteka gemini, środki higieniczne mają najtaniej, smyk też ma niezle ceny online i trafiają się promocje, ja też zaglądałam na bobaskowoDziewczyny gdzie teraz kupujecie wyprawki, w jakiś sklepach online?
Super! Na jakie łóżeczko się zdecydowałas? Daj znać proszęfotelk kupiony, wózek i łóżeczko zamówione, w końcu czuję, że jestem w ciąży(nie ma to jak przyjemność z wydawania pieniędzy)
Ja też mam wrażenie że mam tyły. Jeszcze nic nie mamCześć dziewczynywidze , ze juz szykujecie wyprawkę do szpitala .... a mi sie ciagle wydaje ze jeszcze jest czas ....chyba bede musiała tez usiąść i zamówić co trzeba
zaczęłam 23 tc , muszę zrobić test na glukozę a mam pełno obaw czy teraz bedzie bezpiecznie
czy czekać ale do kiedy .... potem moze być gorzej w sensie ze więcej przypadków wirusa .... co tu robić
![]()
Cześć dziewczynywidze , ze juz szykujecie wyprawkę do szpitala .... a mi sie ciagle wydaje ze jeszcze jest czas ....chyba bede musiała tez usiąść i zamówić co trzeba
zaczęłam 23 tc , muszę zrobić test na glukozę a mam pełno obaw czy teraz bedzie bezpiecznie
czy czekać ale do kiedy .... potem moze być gorzej w sensie ze więcej przypadków wirusa .... co tu robić
![]()
Ja też jestem w 23 tyg (22+5) i na ostatniej wizycie lekarz nawet nie sugerował nic o glukozie, wcześniej cukier na czczo był ok więc pewnie na następnej wizycie. 08.04 dopiero mi to zleci, jeszcze jest trochę czasuCześć dziewczynywidze , ze juz szykujecie wyprawkę do szpitala .... a mi sie ciagle wydaje ze jeszcze jest czas ....chyba bede musiała tez usiąść i zamówić co trzeba
![]()
łóżeczko dostawne chicco, planujemy z niego korzystać około pół roku, później dokupię zwykłe drewniane już do pokoikuSuper! Na jakie łóżeczko się zdecydowałas? Daj znać proszę![]()
ja właściwie zaczęłam mieć wątpliwości czy to jeszcze tak dużo czasu, nie chcę w 9 miesiącu się nad wyprawką zastanawiać, będę oglądać filmiki o karmieniuJa powoli kompletuje wyprawkę ale narazie to tylko rzeczy typu ubranka, kocyki, pieluszki.. Dziś przyszła paczka ze smyka z kocykiem bambusowym, 2pary body i smoczki lovi, wszystko upolowane na promocji
Łóżeczko mam upatrzone w zestawie z przewijakiem ochraniaczami pościelą materacem itd. ale zamówię dopiero po świętach.
Szczerze mówiąc mam takie parcie na zakupy że szok.. Ale trochę się powstrzymuje bo po pierwsze jeszcze dużo czasu, a po drugie finanse.Takie to wszystko piękne i drogie...
![]()