Z tym przekladaniem to różnie. Ostatnio przełożyłam już miesiąc a potem wyszły 3 bo ciagle czegoś brak. I jak znowu tak zrobię to boję się że nawet do wakacji się nie wyrobięJeśli jeszcze jesteś młoda to odłóż ten transfer. Jeśli wiek goni to nie czekaj![]()
reklama
Ok, rozumiem [emoji8] Bierzecie jakieś wspomagacze?U nas jest przyczyna są słabe parametry nasienia
Teraz druga stymulacja lub kd. Cały czas rozmyślam, bo wielu lekarzy uważa, że na produkuje jajec. Zresztą na ostatniej kontroli w tym miesiącu, na prawym jajniku mi naliczył 10 oocytów i mówił, że pewno jeszcze pochowane. Lewy trochę słabiej z produkcjąMurawa A Ty który raz podchodzisz do invitro ???

Przy pierwszej stymulacji 5 transferów. Z jednego cb.
Liliana87
Fanka BB :)
Gdzieś mi mignela na instagramie ale nie oglądałam filmików. Warto?A znacie ta babeczkę? Obejrzałam jej kilka filmików
Tak mi przykro. A badałaś coś pozatym ?? Ja też po 2 transferach z betą 0 ;(U nas jest przyczyna są słabe parametry nasienia
A ciąża pojedyncza u Ciebie ?I mnie też turbo wysoka Beta od początku i nic się nie dzieje,wszystko jest oki![]()
9dpt 392, 12dpt 1680, 16dpt 10319
Więcej nie badałam![]()
reklama
Nie bierzemy nic lekarz nic nie mówił żebyśmy brali. Ba kolejnej wizycie zapytam ale wątpię by to miało jakiś sens bo mój już wcześniej brał różnego rodzaju suplementy i nic to nie daloOk, rozumiem [emoji8] Bierzecie jakieś wspomagacze?
Podziel się: