Liliana87
Fanka BB :)
Tak. Już z niego schodzę ale biorę od styczniaA Ty bierzesz encorton ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Już z niego schodzę ale biorę od styczniaA Ty bierzesz encorton ?
Tak. Już z niego schodzę ale biorę od stycznia
A nie wiem;( wyciągnęłam poprzednie wyniki i nie było glukozy w moczu. Co to może oznaczać??Masz cukier w moczu, ? Dlaczego? Nie powinno go tam być. TSH się nie przejmuj, nie jest to zaraz nadczynność. Na początku ciąży tak może być. Zakładam że leczysz się u endokrynologa. Ft4 nie jest za wysokie więc raczej jest ok.
U mnie jajowody też jakoś" odkleili" i usunęli. Przy okazji trochę "oczyścili" lewy jajnik. Ale to przy laparotomii. Laparoskopia się u mnie nie sprawdziłaO kurde no to nie źle
U mnie nie aż tak ale jeden jajowod był do wywalenia. Ale po lapatoskopi z usunięciem miałam mniejsze bóle.
Kurczę. Ale poprzednie wyniki jak robilam to glukoza byla nieobecna A bralam duzo większe dawki encortonu[emoji848]Dlatego pewnie jest cukier w moczu
A myślicie żeby brać jecze te zastrzyki z heparyny no mam całe opakowanie i zasrmtanswiam się czy nie zostawić to do kolejnej stymulacji
U mnie jajowody też jakoś" odkleili" i usunęli. Przy okazji trochę "oczyścili" lewy jajnik. Ale to przy laparotomii. Laparoskopia się u mnie nie sprawdziła [emoji85][emoji85][emoji85]zapomniałam na operacje zakupić ten płyn przeciw zrostom i teraz boję się co tam się dzieje w środku[emoji85][emoji85][emoji85]Bo o ile przez 3,4 miesiące po operacji było super, nawet miesiączki krótsze, bez plamień, flaki tak nie bolały-to teraz znowu się zaczyna... A ja zjem coś ciężkiego [emoji85][emoji85][emoji85]losie, jakby orkiestra dęta grała - słyszą wszyscy z odległości 0.5 metra[emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Kurczę. Ale poprzednie wyniki jak robilam to glukoza byla nieobecna A bralam duzo większe dawki encortonu[emoji848]
No też na to zwróciłam uwagę. Dobrze, ze mam wizytę w pon to pewnie lekarz mi coś powie. Wyczytałam,ze czasami w ciazy pojawia się glukoza w moczu. Oby to była jakaś jednorazowa akcja bo już zaczynam się martwić;(Ale widzę że z krwi wynik masz dobry .
Adept. Drogie to dziadostwo....Jaki to jest płyn przeciw zrostom? Nie źle jesteś doświadczona. Te endometrioza to niezła gnida. Ja też zawsze miałam bolesne miesiączki i zawsze słyszałam że to minie po ciąży