Ragda
Fanka BB :)
Moj ma teraz w czwartek urodziny hehe ale w sumie taki prezent kreski na teście to tez super [emoji173]️
No najlepszy ponoc to prezent

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj ma teraz w czwartek urodziny hehe ale w sumie taki prezent kreski na teście to tez super [emoji173]️
A to na pewno - mam parę o czułości 10Robcie te najczulsze
I testy owu jak macie to zróbcie wieczorem![]()
Ja chyba zostawię na razie te elektroniczne. Wrzucę do aplikacji może sama mi coś napisze skoro owulacyjne interpretuje czy jest pik czy nie maJa mam z clear blue wlasnie tez ten z plusikiem a elektroniczny co pokazuje ciaza lub brak ciazy. Ciezki wybor. Ale przy elektronicznym nie trzeba sie doszukiwac kresek zadnych![]()
Ciezki wyborJa chyba zostawię na razie te elektroniczne. Wrzucę do aplikacji może sama mi coś napisze skoro owulacyjne interpretuje czy jest pik czy nie ma![]()
Dawaj testujemy wszystkie [emoji23][emoji23] a co tam najwyżej nie wyjdzie nic to się powtórzy za parę dni
I @Milusia34 ma testować też
Ktoś jeszcze dołączy? [emoji16]
Dawaj testujemy wszystkie [emoji23][emoji23] a co tam najwyżej nie wyjdzie nic to się powtórzy za parę dni
I @Milusia34 ma testować też
Ktoś jeszcze dołączy? [emoji16]
A to na pewno - mam parę o czułości 10
Wieczorem owulacyjny mówisz robić? Ale dziś?![]()
Generalnie ja cudow nie oczekuje po zrobieniu testu bo jutro bedzie to dopiero 9 dpo wiec bardzo wczesnie ale tak mnie nakrecilyscie ze juz dluzej nie wytrzymam...a mialam robic za 4 dni ahhhnajwyzej uspokoje sie na kilka dni po tym negatywie ktory ujrze
ale mam objawydosc dziwne wiec zaryzykuje
Ja chyba też [emoji16] to co próbujemy jutro? Zrobię i owulacyjny i ciążowy z ciekawości [emoji16] według tej stronki to może już coś wyść bo miałam owulację tydzień temu tak jak na grafice [emoji6]
Zobacz załącznik 1099303