reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Na to wychodzi ze nie😡 co niektórzy wybierają się do fryzjera i paznokcie . Rece mi opadaja. Jak tu zyc w tym kraju😭
Serio ?????? Boże gdzie ludzie maja rozum ???? 🤬🤬🤬🤦🏻‍♀️ Ale do mojej bratowej , która ma topowy salon beauty w centrum Wrocławia tez dzwonią klientki (panie adwokat, celebrytki ) i proponują podwójna zapłatę, zeby tylko zgodzila się na zrobienie paznokci lub rzęs 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤬🤬🤬oczywiście odmawia , ale wie, ze przyjmują dziewczyny w domu ... ręce opadają 😔😔😔

reklama
Ja jutro jadę na nifty. Miałam scysję z laboratorium, bo miało być pobranie w domu a okazuje się że nie na moim zadupiu i zapomnieli mnie o tym powiadomić. Zadzwoniła do mnie pielęgniarka żebym na pewno była na 8rano a ja do niej że to ona ma być u mnie przecież... to byśmy na siebie czekały... więc pełna przerażenia wypełzam jutro z jaskini[emoji52][emoji58][emoji23][emoji23]
Powodzenia!!! I uwazaj na siebie jutro😘

Na to wychodzi ze nie😡 co niektórzy wybierają się do fryzjera i paznokcie . Rece mi opadaja. Jak tu zyc w tym kraju😭
Ja wczoraj korzystając z chwili wolnego zabawilam się w kosmetyczkę i zrobiłam sobie skórki i pomalowałam paznokcie- co robię raz na 3/4 miesiące 😅 zwykle po prostu nie maluje, piłuje i smaruję oliwka.
Ale ściąć włosy to już sama nie dam rady 😳
miałam wątpliwości zapuszczać czy ściąć więc po prostu zważając na okoliczności obecnie zapuszczam, a co będzie po kryzysie to się okaże :)

Załączniki

• IMG_20200330_195539.jpg
    IMG_20200330_195539.jpg
    1 000,7 KB · Wyświetleń: 96
@Wiórka. Edit. Doczytałam, że ładniutko Doktorek dołożył, więc gicio👍Najlepiej z tym prolutexem, bo Uon od razu kopa daje😁😁😁👌👌👌mój ulubiony, mimo bolesci🤪🤪🤪
@Liliana87, Kochana, co tam u Ciebie? Co lekarz na te wyniki?
@Tasza, kciuki za jutro. Badania i z powrotem do jaskini grzecznie😁😁😁
@Dakita30 ,ależfajówka z tymi ruchami😍😍😍bąbelki, bąbeleczki a za chwilunie kopniaczki💓💓💓nie martw się Matka😉
@Czarna1985 ,no nie zazdroszczę, nie zazdroszczę... Trzymaj się tam jakoś 😘
@Netiaskitchen, piękny Zajec 😉😉😉
@nieagatka naprawdę współczuję... Podziwiam za hart ducha. Będę się modlić, by ta sytuacja u Was jak najszybciej się poprawiła, byś mogła w spokoju powitać swą Kruszynę✊✊

Ja przeżyłam jakoś dzisiaj... Mam nadzieję, że wróciłam bez korony do domku... Jutro opiać od nowa...
Ps. Padam na pysk po tygodniu nic nierobienia🤪🤪🤪

@Wiórka. Edit. Doczytałam, że ładniutko Doktorek dołożył, więc gicio👍Najlepiej z tym prolutexem, bo Uon od razu kopa daje😁😁😁👌👌👌mój ulubiony, mimo bolesci🤪🤪🤪
@Liliana87, Kochana, co tam u Ciebie? Co lekarz na te wyniki?
@Tasza, kciuki za jutro. Badania i z powrotem do jaskini grzecznie😁😁😁
@Dakita30 ,ależfajówka z tymi ruchami😍😍😍bąbelki, bąbeleczki a za chwilunie kopniaczki💓💓💓nie martw się Matka😉
@Czarna1985 ,no nie zazdroszczę, nie zazdroszczę... Trzymaj się tam jakoś 😘
@Netiaskitchen, piękny Zajec 😉😉😉
@nieagatka naprawdę współczuję... Podziwiam za hart ducha. Będę się modlić, by ta sytuacja u Was jak najszybciej się poprawiła, byś mogła w spokoju powitać swą Kruszynę✊✊

Ja przeżyłam jakoś dzisiaj... Mam nadzieję, że wróciłam bez korony do domku... Jutro opiać od nowa...
Ps. Padam na pysk po tygodniu nic nierobienia🤪🤪🤪
Murawa Ty się tak nie wyrywaj z tym nadrabianiem i odpisywaniem do wszystkich bo pretendujesz do prowadzenia kalendarza 😏 😉

Murawa Ty się tak nie wyrywaj z tym nadrabianiem i odpisywaniem do wszystkich bo pretendujesz do prowadzenia kalendarza 😏 😉

@Dakita30 ,Kochanie...nie wiem, czy pamiętasz, ale jaaaaa już raz to robiłam... Iiiiiiiii było tak se😜😜😜😜😜Są lepsze tu Kobitki zdecydowanie w tym temacie😘😘😘
Aczkolwiek. Nie powiem. Dziś udało się bez notatek🤪🤪🤪

reklama
Ja jutro jadę na nifty. Miałam scysję z laboratorium, bo miało być pobranie w domu a okazuje się że nie na moim zadupiu i zapomnieli mnie o tym powiadomić. Zadzwoniła do mnie pielęgniarka żebym na pewno była na 8rano a ja do niej że to ona ma być u mnie przecież... to byśmy na siebie czekały... więc pełna przerażenia wypełzam jutro z jaskini[emoji52][emoji58][emoji23][emoji23]

Będę trzymać kciuki! Powodzenia ✊✊✊✊✊ i uważaj na Was Mamuśka!

Do góry