Serio ?????? Boże gdzie ludzie maja rozum ????Na to wychodzi ze nieco niektórzy wybierają się do fryzjera i paznokcie . Rece mi opadaja. Jak tu zyc w tym kraju
![]()
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Powodzenia!!! I uwazaj na siebie jutroJa jutro jadę na nifty. Miałam scysję z laboratorium, bo miało być pobranie w domu a okazuje się że nie na moim zadupiu i zapomnieli mnie o tym powiadomić. Zadzwoniła do mnie pielęgniarka żebym na pewno była na 8rano a ja do niej że to ona ma być u mnie przecież... to byśmy na siebie czekały... więc pełna przerażenia wypełzam jutro z jaskini[emoji52][emoji58][emoji23][emoji23]
Ja wczoraj korzystając z chwili wolnego zabawilam się w kosmetyczkę i zrobiłam sobie skórki i pomalowałam paznokcie- co robię raz na 3/4 miesiąceNa to wychodzi ze nieco niektórzy wybierają się do fryzjera i paznokcie . Rece mi opadaja. Jak tu zyc w tym kraju
![]()
Ale ściąć włosy to już sama nie dam rady
miałam wątpliwości zapuszczać czy ściąć więc po prostu zważając na okoliczności obecnie zapuszczam, a co będzie po kryzysie to się okaże
Załączniki
Ty jesteś 6dpt Blastki?Mam nadzieję że będzie rosła na razie 5,2
Nigdy nie miałam, więc płaczę śmieje się, boję się i wariuje![]()
Jeśli tak, to jest ok. Choć mogłyby być 2 cyferki.
Moocne kciukasy dalej
Kiedy robisz następną? W środę???
Przykro mi KochanaHej dziewczyny odebrałam wyniki bety i niestety jest 0 odstawiam leki i czekam na miesiączke. Później mam zgłosić się do kliniki ;(
@Wiórka. Edit. Doczytałam, że ładniutko Doktorek dołożył, więc gicio
Najlepiej z tym prolutexem, bo Uon od razu kopa daje

mój ulubiony, mimo bolesci

@Liliana87, Kochana, co tam u Ciebie? Co lekarz na te wyniki?
@Tasza, kciuki za jutro. Badania i z powrotem do jaskini grzecznie

@Dakita30 ,ależfajówka z tymi ruchami

bąbelki, bąbeleczki a za chwilunie kopniaczki

nie martw się Matka
@Czarna1985 ,no nie zazdroszczę, nie zazdroszczę... Trzymaj się tam jakoś
@Netiaskitchen, piękny Zajec

@nieagatka naprawdę współczuję... Podziwiam za hart ducha. Będę się modlić, by ta sytuacja u Was jak najszybciej się poprawiła, byś mogła w spokoju powitać swą Kruszynę

Ja przeżyłam jakoś dzisiaj... Mam nadzieję, że wróciłam bez korony do domku... Jutro opiać od nowa...
Ps. Padam na pysk po tygodniu nic nierobienia

@Dakita30 ,ależfajówka z tymi ruchami
@nieagatka naprawdę współczuję... Podziwiam za hart ducha. Będę się modlić, by ta sytuacja u Was jak najszybciej się poprawiła, byś mogła w spokoju powitać swą Kruszynę
Ja przeżyłam jakoś dzisiaj... Mam nadzieję, że wróciłam bez korony do domku... Jutro opiać od nowa...
Ps. Padam na pysk po tygodniu nic nierobienia
Murawa Ty się tak nie wyrywaj z tym nadrabianiem i odpisywaniem do wszystkich bo pretendujesz do prowadzenia kalendarza@Wiórka. Edit. Doczytałam, że ładniutko Doktorek dołożył, więc gicioNajlepiej z tym prolutexem, bo Uon od razu kopa daje
mój ulubiony, mimo bolesci
@Dakita30 ,ależfajówka z tymi ruchamibąbelki, bąbeleczki a za chwilunie kopniaczki
nie martw się Matka
Ps. Padam na pysk po tygodniu nic nierobienia![]()
Murawa Ty się tak nie wyrywaj z tym nadrabianiem i odpisywaniem do wszystkich bo pretendujesz do prowadzenia kalendarza![]()
![]()
@Dakita30 ,Kochanie...nie wiem, czy pamiętasz, ale jaaaaa już raz to robiłam... Iiiiiiiii było tak se
Aczkolwiek. Nie powiem. Dziś udało się bez notatek
reklama
Ja jutro jadę na nifty. Miałam scysję z laboratorium, bo miało być pobranie w domu a okazuje się że nie na moim zadupiu i zapomnieli mnie o tym powiadomić. Zadzwoniła do mnie pielęgniarka żebym na pewno była na 8rano a ja do niej że to ona ma być u mnie przecież... to byśmy na siebie czekały... więc pełna przerażenia wypełzam jutro z jaskini[emoji52][emoji58][emoji23][emoji23]
Będę trzymać kciuki! Powodzenia
Podziel się: