Serio ?????? Boże gdzie ludzie maja rozum ????Na to wychodzi ze nieco niektórzy wybierają się do fryzjera i paznokcie . Rece mi opadaja. Jak tu zyc w tym kraju
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio ?????? Boże gdzie ludzie maja rozum ????Na to wychodzi ze nieco niektórzy wybierają się do fryzjera i paznokcie . Rece mi opadaja. Jak tu zyc w tym kraju
![]()
Powodzenia!!! I uwazaj na siebie jutroJa jutro jadę na nifty. Miałam scysję z laboratorium, bo miało być pobranie w domu a okazuje się że nie na moim zadupiu i zapomnieli mnie o tym powiadomić. Zadzwoniła do mnie pielęgniarka żebym na pewno była na 8rano a ja do niej że to ona ma być u mnie przecież... to byśmy na siebie czekały... więc pełna przerażenia wypełzam jutro z jaskini[emoji52][emoji58][emoji23][emoji23]
Ja wczoraj korzystając z chwili wolnego zabawilam się w kosmetyczkę i zrobiłam sobie skórki i pomalowałam paznokcie- co robię raz na 3/4 miesiąceNa to wychodzi ze nieco niektórzy wybierają się do fryzjera i paznokcie . Rece mi opadaja. Jak tu zyc w tym kraju
![]()
Ty jesteś 6dpt Blastki?Mam nadzieję że będzie rosła na razie 5,2
Nigdy nie miałam, więc płaczę śmieje się, boję się i wariuje![]()
Przykro mi KochanaHej dziewczyny odebrałam wyniki bety i niestety jest 0 odstawiam leki i czekam na miesiączke. Później mam zgłosić się do kliniki ;(
Murawa Ty się tak nie wyrywaj z tym nadrabianiem i odpisywaniem do wszystkich bo pretendujesz do prowadzenia kalendarza@Wiórka. Edit. Doczytałam, że ładniutko Doktorek dołożył, więc gicioNajlepiej z tym prolutexem, bo Uon od razu kopa daje
mój ulubiony, mimo bolesci
@Liliana87, Kochana, co tam u Ciebie? Co lekarz na te wyniki?
@Tasza, kciuki za jutro. Badania i z powrotem do jaskini grzecznie
@Dakita30 ,ależfajówka z tymi ruchamibąbelki, bąbeleczki a za chwilunie kopniaczki
nie martw się Matka
@Czarna1985 ,no nie zazdroszczę, nie zazdroszczę... Trzymaj się tam jakoś
@Netiaskitchen, piękny Zajec
@nieagatka naprawdę współczuję... Podziwiam za hart ducha. Będę się modlić, by ta sytuacja u Was jak najszybciej się poprawiła, byś mogła w spokoju powitać swą Kruszynę
Ja przeżyłam jakoś dzisiaj... Mam nadzieję, że wróciłam bez korony do domku... Jutro opiać od nowa...
Ps. Padam na pysk po tygodniu nic nierobienia![]()
Murawa Ty się tak nie wyrywaj z tym nadrabianiem i odpisywaniem do wszystkich bo pretendujesz do prowadzenia kalendarza![]()
![]()
Ja jutro jadę na nifty. Miałam scysję z laboratorium, bo miało być pobranie w domu a okazuje się że nie na moim zadupiu i zapomnieli mnie o tym powiadomić. Zadzwoniła do mnie pielęgniarka żebym na pewno była na 8rano a ja do niej że to ona ma być u mnie przecież... to byśmy na siebie czekały... więc pełna przerażenia wypełzam jutro z jaskini[emoji52][emoji58][emoji23][emoji23]