Zanim zaczniesz rodzic, to mam nadzieje ze sytuacja się już zmieni i zapraszam do mnie do salonu, ogarnę broszkę przyzwoicie na poród i dam jeszcze wizytówki jakby pytali co to za artysta robiłNo a ja dziś ogarnęłam podwozie 2 maszynki poszły...ciężka praca przed lustrem bo innej opcji nie było hehe!Na ten moment w moim szpitalu 1 osoba towarzysząca przy porodzie i sali poporodowej dozwolona.Wiem że może się to jeszcze zmienić .
reklama
Cześć dziewczyny mam nadzieję że przyjmijcie mnie do swojego grona.
Jestem Sylwia, stwierdzona niepłodność wtórna, po 9 latach starań, badań, 4 inseminacjach, 1 invitro jesteśmy w 5 tyg ciąży.
Mieszkamy ponad 2 lata w Hiszpanii i niestety teraz na początku ciąży czuje się tu bardzo osamotniona jeśli chodzi o służbę zdrowia.
Tu mam wrażenie, że wszystko jest inaczej. W pl ciąża po invitr6a przynajmniej jej początek jest nadzorowany by był sukces. Tutaj sama proszę o badania, które zleca mi lekarz z pl I ze wszystkim jest problem. Tak mam 4,86 lekarz mówi że norma to 2,5 a tutaj mi mówią że norma jest do 5 więc mam podwyższone do obserwacji.
Dodatkowo epidemia też nam w niczym nie pomoga. Pierwsza wizyta u lekarza prowadzącego będzie najwcześniej w maju więc do tego czasu będę szukać prywatnie.
Noce zarwane, myśli tysiące. Tyle lat starań bardzo chce by maluszek został z nami.
Przepraszam ale musiałam się pozalic.
Jestem Sylwia, stwierdzona niepłodność wtórna, po 9 latach starań, badań, 4 inseminacjach, 1 invitro jesteśmy w 5 tyg ciąży.
Mieszkamy ponad 2 lata w Hiszpanii i niestety teraz na początku ciąży czuje się tu bardzo osamotniona jeśli chodzi o służbę zdrowia.
Tu mam wrażenie, że wszystko jest inaczej. W pl ciąża po invitr6a przynajmniej jej początek jest nadzorowany by był sukces. Tutaj sama proszę o badania, które zleca mi lekarz z pl I ze wszystkim jest problem. Tak mam 4,86 lekarz mówi że norma to 2,5 a tutaj mi mówią że norma jest do 5 więc mam podwyższone do obserwacji.
Dodatkowo epidemia też nam w niczym nie pomoga. Pierwsza wizyta u lekarza prowadzącego będzie najwcześniej w maju więc do tego czasu będę szukać prywatnie.
Noce zarwane, myśli tysiące. Tyle lat starań bardzo chce by maluszek został z nami.
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Bądź dzielnaDobry DziewuszkiDzisiaj pracuje 10h
Do tego dostałam@,wiec cudny dzień się zapowiada
MIMO wszystko-Miłego dnia![]()
Liliana87
Najpierw robi usg a potem idziesz na krew. U mnie akurat było na odwrót bo dziecię spałoDziękuję Ci bardzo! [emoji7] Teraz już mniej więcej wiem o co ich tam jutro pytać
Liliana87
Trzymam kciukiTo ja jutro zaczynam 14tc. Moze po nastepnej wizycie juz sie ogarnę. Ale to jeszcze 3tygodnie![]()
Liliana87
[emoji7][emoji173][emoji8] dziękuję. Jakos tak nie wiem czy wierzyć w tą płeć, bo średnio przekonywujaco mowil, ale może na następnej wizycie bedzie już mocniej widacNie nadazam ale rzucilo mi sie jakos w oczy... gratuluje CORUNI!!!!!! Piękny widok![]()
Liliana87
Histero może wykazać endometrioze w obrębie macicy.Ale na jakiej podstawie on stwierdzil ta endo. Przez to ze mialas torbiele? Czy przez wywiad poprotu. Ja nie mam ani dlugich ani bolesnych ani obfitych miesiaczek, nie mialam tez torbielei ale mam niedrozne jajowody przez zapalenia przydatkow jakie przeszlam w wieku 20 lat - i ciagle mi ta endo chodzi po glowie. Laparo nie mialam, a myslisz ze histero cos by wykazało?
Liliana87
[emoji173] ja wiem,ze jak się skończy to całe dziadostwo to ja będę czytała piekne informację od Was [emoji8][emoji254][emoji258]Pięknie napisałaś, ale tez tak, ze zaczęłam się szczerze śmiać [emoji846] [emoji76]. Bardzo się cieszę ze wszystko dobrze [emoji3590]
reklama
Liliana87
Witaj. Dobrze trafilas, jest tutaj dużo mądrych głów, które na pewno nie raz rozwija Twoje wątpliwości. Sytuacja z wirusem wszedzie jest nieciekawa, w Hiszpanii tak jak nam przedstawiaja media jest bardzo źle. Jest tutaj @nieagatka, która tez mieszka w Hiszpanii, więc mysle,ze co do badań duzo może pomócCześć dziewczyny mam nadzieję że przyjmijcie mnie do swojego grona.
Podziel się: