reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2020

A jak kobietki u was z humorami? W pierwszej ciąży mnie to ominęło, a to już 10 lat temu... Dziś miałam wyjątkowo trudny dzień, chciało mi się płakać bez powodu i non stop, mąż tak mnie wkurzał - a nic nawet nie zrobił - że aż się gotowałam w środku. Poszłam zrelaksować się przy maszynie do szycia i skończyła mi się nitka w bebenku - to sie poryczałam i tyle z relaksu...
Niezle[emoji16]
U mnie bez zmian (choć boję się, że jak to napisze to zmieni się to[emoji23])

reklama
Hej :-) tez witam sie z rana ;-) u mnie wlasnie zaczyna padac snieg... hm... ciekawie :-) Jak juz piszecie o pierwszym badaniu usg to zaczynan sie denerwowac czy aby wszystko i u mnie bedzie ok... czy juz bedzie widiczny zarodek?? A juz o akcji serca nie wspomne.. ale ide teraz prywatnie to babeczka ma pewnie dobry sprzet..
Powodzenia na wizycie :)

U mnie gruuuuuuba warstwa śniegu, pol nocy padalo[emoji54]

Ja dziś prywatnie jak się uda A jak nie to chociaż niech wyznaczy jakiś termin
Ja 4 razy w ciąży i cała 4 ze mna w domu
Mam 3 synów i najmodsza córeczkę. Szlok jak nie dostałam okresu i testy pozytywne bo przez 10 dni- tych najplodnoejszych lezalam z synem w szpitalu ma monoukleoze
Wow[emoji16]
No to niezle zaskoczylo[emoji16]

Ja 4 razy w ciąży i czy to chłopiec czy dziewczynka to za każdym razem mdłości i wymioty od 8 do 20 tygodnia
Teraz 6 tydzień- ciekawe czy to samo mnie czeka...
Narazie mam apetyt na wszystko-mogłabym non stop coś palaszowac - już 2 kg na plusie[emoji33]
O nieeeee!! Tylko nie do 20tc[emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785]
Wierze w koniec mdlosciowego koszmaru w 12tc...

Cześć dziewczyny. Witam nowe mamusie. Dużo nas. Nie spodziewałam się że aż tyle mamusiek będzie[emoji4] razem jakoś dociągnięmy do tego listopada[emoji123]
U mnie dzień jak co dzień. Dzieciaki szaleją. Mała terroryzuje brata. Starszy zaraz bierze się za lekcje. Mąż z jednej pracy poszedł właśnie do drugiej, ale zaczął urlop więc trochę poleniuchujemy razem.
Miałam w poprzedniej ciąży w pierwszym trymestrze problem z hemoroidami a raczej z jedną parszywą. Tylko że ja miałam straszne zaparcia. Trzeba pić dużo wody, błonnika, śliwki, jabłka, kiszonki tak jak piszą dziewczyny też mogą nieźle przegonić. Teraz na razie nie mam, a biorę już żelazo, oby tym razem nie wyszła franca.

Dziewczyny mam pytanko do Was, teraz próbuje się umówić przez znany lekarz, i którą opcje wizyty mam zaznaczyć? Wizyta ginekologiczna czy położnicza? To będzie pierwsza wizyta w celu potwierdzenia ciąży

reklama
Pyskata , nie wiem z kad jesteś, ale idź na IP. Odwołali to tams sprawdź i nie przejmuj się złośliwościami. Ściemniaj, że plamils cokolwiek. Niech ci zrobią szybkie USG . Ja nie mam skrupułów od kad wysłali mnie prawie na tamten, może lepszy świat przy ciąży pozamacicznej, gdzie mówił, że wymyslam i paletam im się po sorze a groziło mi pęknięcie jajaowdu. Ja mam ich gdzieś. chyba, że myślisz, że wytrxymasz. Ja za jakieś dwa dni ifenirch zrobią USG.Trudno może dupę zawracam ale chcę wiedzieć , a reszta mnie nie interesuje. USG top 10min , a nie operacja na otwartym sercu. Bądźmy egoistkai

Do góry