L
Lebkuchen_mum
Gość
No doslownieto masz przesrane
a tam nieszczęściaw piątek bedziesz mowiła inaczej
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No doslownieto masz przesrane
a tam nieszczęściaw piątek bedziesz mowiła inaczej
![]()
No doslowniebede dawac znac co i jak aczkolwiek chyba bym miala jakies bole piersi czy nadwrazliwosc a tu z cyckami nic wiec czuje sie rozczarowana
![]()
Taknawet jak dotykasz ?![]()
Ale nie zawsze bolą piersiNo doslowniebede dawac znac co i jak aczkolwiek chyba bym miala jakies bole piersi czy nadwrazliwosc a tu z cyckami nic wiec czuje sie rozczarowana
![]()
Takprzy tamtej biochemicznej wlasciwie tez nic sie z nimi nie działo...pora chyba ochłonąć
![]()
Ja mam też przed okresem bóle piersi. Ale w udanym cyklu to była maaasakra! Ledwo chodziłam, nie mogłam spać, odwrócić się ani nic.Ja np zawsze przed okresem mam ból całych piersi, są jak kamienie... nie do zniesieniaa w tym cyklu bolą mnie tylko sutki... dziwnie... nawet tak bardzo, że jak mój się koło mnie kładzie i przez przypadek otrze się to pieeeecze... :/
Ja zupełnie na odwrót, dziecko z grudnia, jak zrobię święta? Jak pojade do rodziny z takim małyn dzidziutkiem, połóg w święta nieeeeee. Gdzie tu pierogi kleić jak takie bobo obok! [emoji3526]Marzy mi sie grudniaczek nie powiem...taki prezent na urodzinki bym wtedy miala [emoji28] wiem ze to bylby straszny fart ale slyszalam ze duzo dziewczyn mowi iz po biochemicznej w nastepmym cyklu zachodzily i stad mam nadzieje ze tez mi sie poszczesci [emoji28]
Mnie z kolei zawsze bolą cycki przed okresem, a tym razem kompletnie nic, nawet przy dotyku. Są jakby pełniejsze, ale nie są w ogóle wrażliwe na dotykJa mam też przed okresem bóle piersi. Ale w udanym cyklu to była maaasakra! Ledwo chodziłam, nie mogłam spać, odwrócić się ani nic.
Teraz niestety piersi tylko pobolewają, chyba się nie udało.. Ostatnie cienie nadziei mnie opuszczają [emoji58]