reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Gdybym nie nasciemniala to wizyta byłaby pewnie w maju albo czerwcu albo wcale.. nie lubię kłamać ale czulam, że nie mam wyjścia..
Tez bym sciemniala :D masz na nfz czy prywatnie? Ja zapisalam sie prywatnie bo zmienilam miejsce zamieszkania i moja stara pani gin na nfz jest dosc daleko, a ze teraz mieszkam na wsi gdzie nie ma ginekologa w okolicy to umowilam sie prywatnie

reklama
Taki post mi się właśnie wyświetlił na fb 😮
Mobilne badania krwi w SLA
Próbuje ktoś z betą??

:rofl2: Screenshot_20200331-142629.png

Oj tam nic się nie skapną 😉 wątpię, żeby sprawdzali z lekarzem kto już był, a kto nie.
Najwyżej powiesz, że faktycznie byłaś w innej przychodni i Ci się pomyliło :) :rolleyes2:
Liczę na to, że przepływ informacji miedzy sekretariatem a lekarzem jest na tyle kiepski, że się lekarz nie zorientuje co ja tam naopowiadałam za bajeczki ;)

Tez bym sciemniala :D masz na nfz czy prywatnie? Ja zapisalam sie prywatnie bo zmienilam miejsce zamieszkania i moja stara pani gin na nfz jest dosc daleko, a ze teraz mieszkam na wsi gdzie nie ma ginekologa w okolicy to umowilam sie prywatnie
To jest wizyta na nfz. Lekarz prywatny, u którego chciałabym prowadzić ciążę przyjmuje w innym mieście a nie bardzo mam ochotę przy tej epidemii jeździć koło 50km na wizytę i to jeszcze do wielkiego miasta..

reklama
Robiła któraś z was test z apteki dr max? 🧐
9C970A86-6342-44F9-BCCF-ADAD86011DD4-5852-0000032F4E997404.jpg
ja generalnie jestem uprzedzona do wszystkich witamin, tabletek, leków z dr maxa, nie wiem czemu 🤣 ale mój mi taki dziś kupił...

Do góry