Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Jakby nie wyszło, to proponuję psa wziąćU mnie jest koszmar, z natury nie należymy do domatorów i nie możemy sobie miejsca znaleźć. Przeczytałam wszystkie zaległe książki, wysprzątane mam mieszkanie, garaż, piwnice, wyczyszczone samochody i rowery. Nawet w głowie mam plan gdzie w przyszłości będzie stało łóżeczko
Ja ostatnio na oglądałam się u koleżanek córeczek i nawet głowę przestawiłam, że nawet chciałabym drugą córkę, tyle pięknych ubranek jest, ale córka bardzo chce mieć brata i ciągle powtarza, że brakuje u nas w domu małego chłopczyka. Więc nie wiem jak to marzenie spełnię.
No ja tych ubranek zawsze zazdroszczę bo chłopca ciężej ubrać
Żebyś wiedziała, że tak jest! My w życiu do wszystkiego sami dochodziliśmy i ja doskonale znam i pamiętam "chude lata" ale inni już zapomnieli i odzywa się typowa zawiść.@Dwa+Trzy - taka u nas niestety jest mentalność ludzi, najpierw mówią, potem myślą (albo nie myślą wcale ). A jak ktoś ma lepszy czas w swoim życiu to pojawia się złośliwość i zazdrość. Nie wspomnę o ludziach, którzy zawsze mają pretensje do zamożnych ludzi i zawsze pojawiają się głupie docinki.
Teraz przy tej sytuacji też nie jest już tak kolorowo i mam wrażenie, że Ci "życzliwi" poczuli ulgę.. Jakie to obrzydliwe :/