reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki ja już po. Wymęczył mnie doktor bo nie mógł przejść przez ujście macicy. Ale zarodek podany, boje się tylko ze to „ grzebanie” może mieć negatywny wpływ na implantację. Będę się modlić aby kroplówka zadziałała. Proszę dziewczynki nie klicccie się już bo to forum jest wsparciem dla walczących ❤️ Dziekuje za kciuki za mnie i kropeczka ❤️❤️❤️❤️
Dajcie znać czy ktoras z was miała taki długi transfer
Teraz trzymamy mocno kciuki za kropka✊✊✊

reklama
To co się stało na pewno zawsze już z Tobą zostanie. Ale też dobrze że zmieniasz to w działanie. Na pewno doczekasz się swojego szczęścia. Wiem że teraz wygląda to jak wieczność ale czas minie i będziesz działać teraz już do samego końca aż przytulisz swojego maluszka.[emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Tak ból i żal chowam w serduszku
Liczę na to że przy kolejnej ciąży będę szczęśliwa do rozwiązania [emoji173] Tak bardzo tego chcę!i jestem gotowa na dziecko jeszcze bardziej
Muszę mieć dobrą formę bo za kilka miesięcy ruszam ze stymulacją [emoji106]

Dziewczynki przed to gmeranie w trakcie transferu chyba jakieś naczynka uszkodzili bo luteina ma kolor kawy z mlekiem czyli lekkie plamienie jest ... 🥺

@Murawa a jak Ty dajesz radę w pracy? Bo Ty chyba masz ciągły kontakt z ludźmi?

@Camilleka dziękuję,że pytasz😘Daję radę ,bo jeszcze jesteśmy zamknięci...potem max 12 osób w sklepie-jakoś muszę Kochana-bidna jestem zupełnie jak nasza @Liliana87 :D:D:D(żart oczywiście Liliana ,bo im dalej nadrabiałam forum tym bardziej mi ręce opadały:errr::errr::errr:🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️)

Cześć Dziewczyny!!!:D:D:D
Zaczęłam nadrabiać forum po powrocie z pracy i pierwsze co,to ucieszyła mnie wiadomość od @klaudiaanita !
Powtórzę jeszcze raz -szacun Laska! You are my master😘😘😘
Potem im dalej tym większe gó...no. I najpierw dodałam tyyyyle postów ,by je skomentować-ale potem sobie mówię ,że nie warto-bo to jak grochem o ścianę. @Liliana87 cieszę się ,że zostajesz. @Smętna30 Ty oczywiście żartowałaś z tym strachem przed komentarzami....
@goffa13 dzięki ,że wypunktowałaś pewne rzeczy. Ja uważam ,że jeśli nie chcemy i boimy się o swoją prywatność ,to ją chrońmy a nie epatujmy sobą,bo to tak jakbyśmy z otwartymi ramionami zapraszali każdego do siebie:oo:
@nieagatka zgadzam się ponownie ,że to forum ogólnodostępneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Dla każdego.
Nie wiem ,jak to jeszcze inaczej napisać ,by dotarło🤷‍♀️

@Ananasowa93 ,Ananasku współczuję ogromnie tego trudnego transferu😕 no ,ale za to teraz już z "górki" i ma być tylko dobrze✊✊✊ Beta w poniedziałek?🤪🤪🤪
@fredka84 ,Freeeedka,Ty zbereżnico jednaaaaa😂😂😂
@Tasza , nie zapowiada się ,bym była.Ale będę pamiętać będąc w okolicy😊Oczywiście- o ile nie boisz się podać adresu😬😬😬 Ewentualnie proponuję spotkanie na neutralnym gruncie😜😜😜
Jak to było?PEASE I...LUZUJ GATY🤪🤪🤪🤪🤟🤟🤟😘

reklama
@Netiaskitchen kochana a powiedz mi jak wyglada beta 3 dpt ? Bo wiem ze miałaś transfery mrożone i potem weryfikacje. Jak to jest tak naprawdę bo mi pani doktor powiedziała ze 3 dpt będzie 0 i mam się nie martwić dopiero 5 dpt i 10 dpt może się coś pojawić

Do góry