młoda1994
Fanka BB :)
Mnie już brzuch boli ze śmiechu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wszystkie jesteście tu cudowne.Jeeej dziewczyny, człowiek okna umyje i prześpi pół dnia a tutaj takie cyrki[emoji23][emoji23]
Ale sie ubawilam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie już brzuch boli ze śmiechu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wszystkie jesteście tu cudowne.Jeeej dziewczyny, człowiek okna umyje i prześpi pół dnia a tutaj takie cyrki[emoji23][emoji23]
Ale sie ubawilam![]()
U mnie tez bez drzemki to sie nie obejdzieJeeej dziewczyny, człowiek okna umyje i prześpi pół dnia a tutaj takie cyrki![]()
Ale sie ubawilam![]()
Ja nie skomentuje typowo pod post (żeby nie było że ominęłam post) [emoji23][emoji23] Mam ubaw z dziewczynami. One takie teksty tu sypia że brzuch boli od śmiechu.
Ja nie mogę z wami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale to macie co wspominać tyle lat wstecz włącznie z tym odpisywaniem[emoji23]Tak [emoji16][emoji16][emoji16] nawet jak dzis pamietam jak blagalam wychowawczynie zeby go przesadzila bo ode mnie odpisuje [emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji23]
Najpierw ściągał zadania a potem bieliznęTaknawet jak dzis pamietam jak blagalam wychowawczynie zeby go przesadzila bo ode mnie odpisuje
![]()
Taknawet jak dzis pamietam jak blagalam wychowawczynie zeby go przesadzila bo ode mnie odpisuje
![]()
Nawet mamy wspolne zdjecie z przedstawienia jakiegos jak po 7/8 lat mielismy...boze jak ja go nie cierpialamJa nie mogę z wami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale to macie co wspominać tyle lat wstecz włącznie z tym odpisywaniem[emoji23]
Taknawet jak dzis pamietam jak blagalam wychowawczynie zeby go przesadzila bo ode mnie odpisuje
![]()
Haahahaha ty masz dobre poczucie humoru. Ale smiechłamNajpierw ściągał zadania a potem bieliznę![]()
Ja jutro na 11.30 mam wizyte. Nie licze ze bedzie widac nawet pecherzyk bo to bedzie 4t3d no ale niech zobaczy czy mam infekcje czy nie bo teraz nie czuje zeby cos tam mnie swedzialo a ostatnio byl dramat i juz sie gubie...niech sprawdzi i bedzie spokoj. Po co mam sie stresowac. Tylko jak myslicie pytac go czy potrzebuje cos na podtrzymnie czy cos w tym stylu? Bo niby ta biochemiczna miesiac temu mogla byc przypadkiem ale mam mega stresa ze nagle znowu strace...ale watpie ze przepisalby mi cokolwiek jak mam dobry progesteron...