Zastanawiam się czy podołam spakować się w tą torbębo nam na kółkach ale jest olbrzymia i chyba to przesada
![]()
Ja pakuję do walizki

W aktualnym czasie lepiej jest wziąć większą i na kółkach niż dźwigać średnią.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawiam się czy podołam spakować się w tą torbębo nam na kółkach ale jest olbrzymia i chyba to przesada
![]()
O jaaa.... ale mi narobiłaś smaka ❤Hej Mamuśki, u mnie też porządeczki od 6 rano, ale oczywiście z chwilami relaksuja gotuję ostatnią bieliznę pościelową, a pościel już od 7:30 się wietrzy
obiad mamy z wczoraj, więc luźniej. Pseudo kawka pachnie i tak można zaczynać dzień po przespanej nocy
Zobacz załącznik 1103777
O tak, potesknic też trzeba.Oooo Kochana... racja stara jak świat... Za dużo i za długo razem to też nie dobrzeczasem dobrze troszkę potęsknić
Ja miałam dzisiaj takiego smaka na kawę, że wypiłam jak nigdy na trzy łyki![]()
O tak, potesknic też trzeba.
Kawa... Strasznie chce mi się takiej kawki z ekspresu. A nie mam... Ach....
Na 15.04 umówiłam się na wizytę do lekarza, mam wtedy zrobić też komplet badań przed porodem.
Ja jadłamNo trzeba się nastawić na ten głodówkowy dyskomfort. Dla mnie to było bardzo ciężkie, bo ja lubię jeść i mam bardzo niski poziom tolerancji głoduJuż jak nie zjem śniadania jak jadę na pobranie krwi i muszę być na czczo, to kiepsko się czuję. No ale trzeba dać radę
![]()