• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja jak miałam cesarke wieczorem to jak już mogłam rano wstać to dostałam kleik ryżowy na wodzie (i masakra) później na obiad zupke cukrzycowa, a na kolacje normalnie już kiełbasę :)
Dziewczyny jak to jest z jedzeniem po cesarce? Ja się boję że będę głodna [emoji23]
Mam spakowane tylko 2 batony i 2 musy a pewnie nie będę i tak mogła tego jeść?

Ja nic nie biorę 😁 tylko wodę na sam poród...
U nas stołówka jest otwarta non stop, są jogurty, mleko, jako, kawa, owoce różnego rodzaju można brać ile się chce , jakieś ciasteczka. Oczywiście jest tez lodówka w której można trzymać cos swojego, ale dla mnie jak jest owoc i jogurt to juz nic nie muszę mieć pod ręką 😁🤷🏼‍♀️ A jak będzie CC to wiadomo i tak nie można nic zjeść 🤪

Biustonosz do karmienia bierzecie ?
Tak to jest must have dla mnie , za pierwszym razem mialam salę pojedynczą to nie nosilam, ale też i pokarmu nie miałam i nie było trzeba. Teraz już nie pisalam się na prywatną bo i tak mąż nie może być ze mną to lepiej z kimś leżeć nawet żeby na dziecko popatrzeć jak idzie się pod prysznic czy siusiu xD no wolałabym nie świecić cyckami jak zacznie ciec mleko 🤪😁

Tak to jest must have dla mnie , za pierwszym razem mialam salę pojedynczą to nie nosilam, ale też i pokarmu nie miałam i nie było trzeba. Teraz już nie pisalam się na prywatną bo i tak mąż nie może być ze mną to lepiej z kimś leżeć nawet żeby na dziecko popatrzeć jak idzie się pod prysznic czy siusiu xD no wolałabym nie świecić cyckami jak zacznie ciec mleko 🤪😁
Tak też myślałam zeby wziasc 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry