K
karo88*
Gość
Dziewczyny kupujecie jakieś przekąski do szpitala
jak tak to jakie ?
Bo się nad tym zastanawiam idąc za Waszymi radami zaopatrzyłam się w butelkę Dafi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wczoraj położna mówiła żeby do porodu naturalnego zabrać sobie do szlafroka batonika albo lizakaDziewczyny kupujecie jakieś przekąski do szpitalajak tak to jakie ?
Bo się nad tym zastanawiam idąc za Waszymi radami zaopatrzyłam się w butelkę Dafi
![]()
Dziewczyny jak to jest z jedzeniem po cesarce? Ja się boję że będę głodna [emoji23]
Mam spakowane tylko 2 batony i 2 musy a pewnie nie będę i tak mogła tego jeść?
Tylko w moim nie ma kieszeniWczoraj położna mówiła żeby do porodu naturalnego zabrać sobie do szlafroka batonika albo lizaka
Żeby se cukru dodać jak już się będzie opadać z sił![]()
Tak to jest must have dla mnie , za pierwszym razem mialam salę pojedynczą to nie nosilam, ale też i pokarmu nie miałam i nie było trzeba. Teraz już nie pisalam się na prywatną bo i tak mąż nie może być ze mną to lepiej z kimś leżeć nawet żeby na dziecko popatrzeć jak idzie się pod prysznic czy siusiu xD no wolałabym nie świecić cyckami jak zacznie ciec mlekoBiustonosz do karmienia bierzecie ?
Tak. Mam 2 takie miękkieBiustonosz do karmienia bierzecie ?
Tak też myślałam zeby wziascTak to jest must have dla mnie , za pierwszym razem mialam salę pojedynczą to nie nosilam, ale też i pokarmu nie miałam i nie było trzeba. Teraz już nie pisalam się na prywatną bo i tak mąż nie może być ze mną to lepiej z kimś leżeć nawet żeby na dziecko popatrzeć jak idzie się pod prysznic czy siusiu xD no wolałabym nie świecić cyckami jak zacznie ciec mleko![]()