Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Prawda, zawsze tak robie co któryś dzień tez odcinam końca pod skosemAby kwiaty cięte dluzej wytrzymaly wystarczy wsypać do wody łyżeczkę cukru![]()
Aby kwiaty cięte dluzej wytrzymaly wystarczy wsypać do wody łyżeczkę cukru![]()
Prawda, zawsze tak robie co któryś dzień tez odcinam końca pod skosem![]()
Witaj u mnie tez 2 chlopakow w domu. 6 i 3 lata. Teraz coreczka. Ja juz mam termin 30 kwietnia do szpitala i decyzja kiedy cesarka troche sie boje i zaczynam panikowac...mysle jak tam blizna. 2 tug temu bylo 3mm wiec podobno niezle...ostatnio ciagle mnie cos pobolewa...ech...poprzednie ciaze poprostu przechodzilam sobie... Trzymaj sieTo widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.
Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec![]()
Jaka super torba@Lilka455 to ja jestem bardzo podobnie spakowanaZobacz załącznik 1103799
Żeby kwiaty dłużej wytrzymały daje się kostki lodu do wazonu![]()
Do tej małej kabinowki jak dałam pampersy i podpaski to już na nic miejsca nie byłoJaka super torba
A ja myslalam ze spakuje sie do takiej jednej co masz na ziemii....i mi sie nic nie mieści. Nie spominajac o wodzie czy czyms do jedzenia.