Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...
To widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.
Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec![]()
Ja akurat zalezy jak sie poloze. Malutka sie slizga i przerzuca na rozne strony. Mam.wrazenie ze jak leze to jest po lewej a jak wstake to jakby musiała sie inaczej ulozyc. Czuje jakby kamien mi sie przewracal.Dziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...
O tak. Mój jest ułożony po lewej pleckami, a na prawo kopie... I to tak dosyć mocno..Dziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...
Dziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...
Mój girki zwykle wystawia po prawej stronie i tam najczęściej to czujeDziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...
To widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.
Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec![]()