aniia00
Fanka BB :)
Dzieki, pamietam z poprzedniej ciazy ze pobolewalo ale teraz daje bardziej w kosc...Tak kłucia często a ból jak na okres w okolicach miesiączki i to jest zupełnie normlane póki nie ma plamien krwawień.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki, pamietam z poprzedniej ciazy ze pobolewalo ale teraz daje bardziej w kosc...Tak kłucia często a ból jak na okres w okolicach miesiączki i to jest zupełnie normlane póki nie ma plamien krwawień.
Jak Ci bardzo dokucza to wes nospe jak masz i skonsultuj to z gin na wizycie.Dzieki, pamietam z poprzedniej ciazy ze pobolewalo ale teraz daje bardziej w kosc...
Jeszcze daje rady bez nospy, po prostu zastanawialam sie czy to normlane, niemal codziennie mnie boli lub kluje. Nast wizyta za tydz w piatek to dopytam. Ginka pytala kiedy byla poprzednia ciaza, mowie ze 7 lat temu prawie a ona aaaa to pewnie juz Pani nie pamieta. No i rzeczywiście nie pamietamJak Ci bardzo dokucza to wes nospe jak masz i skonsultuj to z gin na wizycie.
Szybko zleci [emoji4] no tak 7 lat to sporo czasu temu. Ja czasami nie pamiętam co robiłam lub co jadłam wczoraj a co mówić 7 lat wstecz [emoji23][emoji23]Jeszcze daje rady bez nospy, po prostu zastanawialam sie czy to normlane, niemal codziennie mnie boli lub kluje. Nast wizyta za tydz w piatek to dopytam. Ginka pytala kiedy byla poprzednia ciaza, mowie ze 7 lat temu prawie a ona aaaa to pewnie juz Pani nie pamieta. No i rzeczywiście nie pamietam [emoji23]
Mam tak damo. Caaaly czas.Dziewczyny czujecie klucia w podbrzuszu albo bol przypominajacy menstruacyjny?
NormaDziewczyny czujecie klucia w podbrzuszu albo bol przypominajacy menstruacyjny?
Czyli jednak szansa na blizniaki![]()
To który będzie u ciebie tydzień na kolejnej wizycie?
Teraz mam wizytę 21 kwietnia więc może już będzie widać serduszko