bleucoco
Fanka BB :)
Gratki, bardzo ładne wynikiDziewczyny co myślicie?
Progesteron wielki...Zobacz załącznik 1106229
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratki, bardzo ładne wynikiDziewczyny co myślicie?
gratulacjeDziewczyny co myślicie?
Dzięki uspokoilas mnie ! Zapislam sie na wtorek za tydzien na usg mam nadzieje ze zobacze juz pecherzyk ,czy jest na swoim miejscu38,20 ng/mlNormę dla I trymestru miałam 11-44,3. Ty masz ponad 30, to jest bardzo ładny progesteron
A no i betaHCG wtedy była w dniu badania 348 (13 dpo) a dwa dni później 849.
Pęcherzyk widać jak jest betaHCG powyżej 1.000. U mnie to było 4+3, bo w 4+2 miałam betę 849, to następnego dnia musiała być ponad 1000. Więc u każdej będzie to inny czas! Zależy jaka betaKiedy można na usg zobaczyć pecherzyk czy jest w macicy ?
Gratuluję ❤Dziewczyny co myślicie?
Super! Updatuj nas oczywiścieDzięki uspokoilas mnie ! Zapislam sie na wtorek za tydzien na usg mam nadzieje ze zobacze juz pecherzyk ,czy jest na swoim miejscu
Jak dzis pamiętam jak wstawilas zdj testu, który to już tydzień u Ciebie?
U mnie teżWedług mnie jest w normie.
U mnie raczej @ idzie bo zaczyna mnie boleć okresowo ;/
Wysłałam wynik mojemu lekarzowi Ale Nie odpisuje narazie. Ogólnie progesteron bez ciąży w 23 dniu cyklu mam 23Norma dla Ciebie to od 2,8-147,3 ng, Ty masz 31, więc mieścisz się w normie wg wartości Twojego laboratorium. Ja przy podobnej wartości bety miałam progesteron prawie 50, a i tak dostałam dupka na wszelki wypadek dlatego pisałam o tej konsultacji z ginem. Czytałam, że robiłaś betę w luxmedzie, nie masz tam możliwości poproszenia o rozmowę z ginekologiem?
Jejku jak szybko to zleciało! Szok . Córka fajnieSuper! Updatuj nas oczywiścieZa tydzień beta powinna już być na tyle duża, że USG powinno wykryć pęcherzyk, może też będzie ciałko żołte i zarodek widoczny (chociaż zarodek na tym etapie ja miałam niewyraźny, ale pikało w nim serduszko).
Dziś zaczęłyśmy z moją córą (podobno córą) 14 tcJa sama nie mogę uwierzyć jak to zleciało
Jutro mamy USG
Miałam tydzień temu genetyczne, ale już się stęskniłam
![]()
Zaraz sama zobaczyszJejku jak szybko to zleciało! Szok . Córka fajnie![]()