Patla9393
Fanka BB :)
@Smerfetka94 jesteś tu jeszcze z Nami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trudno powiedzieć czy byłajak u Ciebie? Już po owu?
Umówiłam się na wtorek ogólnie czekalabym do 7 tygodnia Ale pójdę teraz z nadzieją że zobaczę pehrzyk w macicy iodejda nerwy . Chciałabym powtórzyć Ale wlansie się zastanawiam czy jest sens pchać się w skupiska ludzi
Ja też zwariowałam(teraz nie jestem samaPisz. Tu jesteś anonimowa. Ja już dawno zwariowałam. Jak teraz się nie uda to pierwszy tydzień od @ pewnie znów załamka
Mój mi też ake w tym miesiącu widzę, że on też nakręcony jest, że się uda. On zawsze spokojnie podchodził, że ja mam wyluzować...Ja też zwariowałam(teraz nie jestem sama [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]) .. Mój luby już nawet mi to mówi.. Ale co mam poradzić jak bardzo mi zależy..
Tak dziewczyny,Ja też wam tego życzę i wiem że napewno tak będzie!Trzymam za Was kciuki, żebyście i Wy zobaczyly upragnione dwie kreseczki i wierzę że je też zobaczycie !!! [emoji173]
Hej, wyszedł kiedyś komus pozytywny test owulacyjny w 2 dc?![]()
to jak ja mam w tym cyklu podwyzszone lh to pewnie tez beda nici, albo owulacja ....co przy miesiaczce tez sie nei zagniezdzi...superMnie wyszedł i miałam wtedy podwyższone LH, bo akurat był to cykl w którym robiłam badania hormonalne, ale lekarz w sumie nie zareagował na to.
Test o czułości 20 . Sama w to nie wierzę!!
Mam nerwy bo jestem po ciąży pozamacicznej i boję się że sytuacja się powtórzy.