reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziękuję za pamięć [emoji3590]
Dziś była konsultacja i działamy dalej na tym forum są same waleczne babki i ja też chcę do nich należeć, więc do dzieła!!! . Właśnie mam początek @,czekamy na kolejny cykl i krótkim protokołem walczymy dalej. W piątek mąż ma badanie nasienia. Ja będę miała zwiększone leki w stymulacji i mrozimy i potem skreczing w kolejnym cyklu i podanie mrozaka. Taki plan[emoji4]. Skoro teraz zaskoczyło to musi się udać [emoji3059][emoji3059] moja doktor dodała mi dziś siły [emoji7]. Uda się [emoji4][emoji4]

No, i to jest plan i super podejście [emoji3590]. Trafiłaś na odpowiednią lekarkę, skoro potrafiła dać ci takiego pozytywnego kopniaka [emoji3590] Daj trochę twojej siły Czarnuli, bo nam się tutaj łamie dziewuszka [emoji8]

reklama
Dzieki kochana , ze pytasz[emoji9]pracujemy oboje, za tydzień dostajemy klucze i zaczynamy przeprowadzkę [emoji7]czasy niezbyt temu sprzyjające , ale w Holandii nie ma takich obostrzeń jak w Polsce i przy zachowaniu dystansu jest ok. Firma transportowa jest przygotowana , wiec mam nadzieje , ze nie będzie problemu[emoji1374]Klinika wiadomo do odwołania zamknięta . Także zabrałam się za ćwiczenia , nadrabiam zaległości książkowe [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji41]buuuuuzi [emoji8]

Ale czadowo z tą przeprowadzką, wreszcie będziesz miała swoje miejsce na ziemi [emoji3590]. Ciągle mam przed oczami to piękne podwórko [emoji7].
W sumie to się dobrze zgrało w czasie, bo będziesz mega zajęta nowym domem, czas ci szybciej zleci i nie będziesz tak rozmyślała o in vitro [emoji8]
Oczywiście wrzucisz jakieś zdjęcie? Plisssss [emoji8]

No, i to jest plan i super podejście [emoji3590]. Trafiłaś na odpowiednią lekarkę, skoro potrafiła dać ci takiego pozytywnego kopniaka [emoji3590] Daj trochę twojej siły Czarnuli, bo nam się tutaj łamie dziewuszka [emoji8]
Pewnie potrzebuje chwili 😘😘😘 i zacznie dalej walczyć ❤️ nie może się poddawać, żadna z nas, nie może!
To nieszczęście trafiło na każdą z nas, ale nie jesteśmy słabe, tylko już za hartowane w boju i tak łatwo się nie poddamy!!!
💪💪💪💪✊✊✊

Siedzie i rycze[emoji24] ogladam na Discovery life program in vitro 9 miesięcy później
Załapałam doła [emoji20]
Boziu jakie to piekne urodzic maluszka. Nie wiem czy doświadcze tego
Jeszcze na dodatek maz utknął w Walii i musze spać sama[emoji20]
Przepraszam was ale wpadłam w jakiś dołek [emoji17]
Doświadczysz!!! Niech to wszystko minie i wracasz do walki !

Kurde, też to muszę obejrzeć bo nie widziałam. I też pewnie będzie płacz...Ja tęsknym wzrokiem patrzę na moje tabsy od Paśnika, a tu końca wirusa nie widać [emoji853].
Mówię ci, będziemy jeszcze mamusiami, tylko jakoś trzeba przerwać ten ****...my okres zawieszenia [emoji8]
Ja już chyba nie bede ogladac takich programów bo potem siedze i rycze. Wczoraj miałam gorszy dzien ale dzis jest lepiej i obiecalam sobie ze bede walczyć 💪
Tak kochana wierze ze bedziemy mamusiami ❤

reklama
Doświadczysz!!! Niech to wszystko minie i wracasz do walki !
Dziekuje kochana za te slowa❤
Dzis juz jest lepiej . Mam czasami takie dni a wczoraj za duzo rzeczy mnie dobilo ale przetrwalam noc bez męża . Nie lubię spać sama . Ale taka ma teraz prace i musze powoli sie przyzwyczaić. Przynajmniej zaoszczędzimy troche 😉 a ty jak sie czujesz kochana?

Do góry