reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Artemida90 a tak w ogole to jak sie czujesz? Tak ciazowo czy juz ten 2 trymestr zupelnie luzik i zadnych objawow? U mnie mdlosci juz minely. :)
No ja cały czas mam rewolucje żołądkowe na czczo, nie codziennie ale czasem wymiotuje „niczym” ale po zjedzeniu przechodzi. Do dzisiejszego dnia mycie zębów to katorga i modle się żeby nie wymiotować w trakcie a i tak mi się to nie udaje. Generalnie jeśli nic nie robię to jest ok ale wystarczy ze zacznę się ruszać to mi puls szaleje w spoczynku na kanapie ok 95 uderzen a na spacerze ponad 100-120... mecze się jak babcinka i to mnie dodatkowo dobija. Czasem głowa boli i ogólnie nadal są dni ze czuje się bleee. W nocy czasem pojawiają się bezsenności - budzi mnie potrzeba siku i jest koniec ze spaniem na 1-2, dobrze ze nie pracuje na razie. Także tak to u mnie wyglada 😂😂

reklama
Patrzcie jak mój Rocky śmiesznie od tyłu wygląda - jak Buka z Muminków [emoji23][emoji23][emoji23].
Jak wam mija piątkowy wieczór? Ja padam na twarz, trochę się narobiliśmy z tą ścieżką - jednak nie mogłam mojego Siwka wspierać tylko duchowo[emoji12]. Zobacz załącznik 1107643
Ale niedźwiedź [emoji44][emoji44][emoji44] Jakby taki się na mnie spojrzał to bym chyba umarła ze strachu [emoji55] piękny[emoji173]

Patrzcie jak mój Rocky śmiesznie od tyłu wygląda - jak Buka z Muminków [emoji23][emoji23][emoji23].
Jak wam mija piątkowy wieczór? Ja padam na twarz, trochę się narobiliśmy z tą ścieżką - jednak nie mogłam mojego Siwka wspierać tylko duchowo[emoji12]. Zobacz załącznik 1107643
Cudny psies😍😍😍Z takim na spacer to bym się nie bała iść 😊nawet w obecnych czasach😉

Gril i piątek równa sie alko? ;) Mam kontakt z dziewczynami z innego forum i tam sie dowiedzialam ze duza czesc z nich po konsultacjach i u Pasnika i u mojego Gametowego Wilczynskiego kontynuuje immuno. Tylko tak zamiast tak jak Pasnik przepisuje accofil one maja zamiennik kotry sie nazywa Zarzio... Czesto wystarczy jedna ampulka ;) Encortony biorą nawet od 1 dc po 20 mg nawet jesli nic w immuno nie ma...

Ale pieknie tam masz😍😍
Faktycznie jak Buka😁😁

Co ciekawe bo ja np mam czesto problem ze skurczami po transferze one tam stosują scopolan, z nospa i magnezem i to polaczenie podobno robi lepsza robote niz ten drogi wlew atosiban...
To moj lekarz tez tak zaleca przy skurczach no spa na przemian ze scopolanem.
Chociaz ja bardziej wierze w relanium jesli chodzi o wyciszanie skurczy.
A ten wlew tez raz mialam, ale on tak krotko działa, ze nie jestem do konca przekonana o sensownosci stosowania. A co jeszcze ciekawego tam pisaly dziewczyny??

Smieszna ta twoja psina🥰 ale masz spory ten ogródek wiec masz co robić. A tu z boku widze ze jakis grill sie rozkręca. Ale bym zjadla taka kielbache z grilla 😋no zes mi smaka narobila 😂 zaraz jestem u Ciebie😉

reklama
To moj lekarz tez tak zaleca przy skurczach no spa na przemian ze scopolanem.
Chociaz ja bardziej wierze w relanium jesli chodzi o wyciszanie skurczy.
A ten wlew tez raz mialam, ale on tak krotko działa, ze nie jestem do konca przekonana o sensownosci stosowania. A co jeszcze ciekawego tam pisaly dziewczyny??
tak do tego musi byc relanium no ale to juz wiemy :)
One stosuja do teg relanium 5mg na dzien przed transferem przez 5 dni po transferze.
Maja trocje inny zestaw na poprawe komorek

Do góry