monikao777
Fanka BB :)
Super... Takie wiadomości dają mi nadziejęWiesz co nie pamiętam ale też coś koło 40%brał medrol 8mg od 3dc i zagapil się i bral do 20dc
udało się w 1cyklu starań.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Super... Takie wiadomości dają mi nadziejęWiesz co nie pamiętam ale też coś koło 40%brał medrol 8mg od 3dc i zagapil się i bral do 20dc
udało się w 1cyklu starań.
Trzymamy kciuki za ten cykl... Kiedy jakieś testowanie?Mój mąż miał wynik 38% i dostał tylko dawkę 0,4 medrolu właśnie je bierze ale kurczę teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie za mało bo jednak jest to o polowe mniejsza dawka aniżeli twój mąż miał ale chyba trzeba zaufać Profesorowi i mieć nadzieje ze wie co robi i ze pomimo to niższa dawka o polowe to zdoła pokonać przeciwciała i wszystko będzie dobrze![]()
Robi siie test Mar w klasie igg i igaW wynikach nasienia mamy tylko nazwę "agregacja" nieobecna. To to tak ?
Być może właśnie tak było. Materiał był w końcu pobierany w tym samym momencie. 30min wypadały mi tylko skrzepy krwi, z czego nie pobrali nic i dosłownie minutę później urodziłam wszystko. Później już tylko krwiawilam. Także nie było innej możliwości. Zaczekam na wizytę u lekarza. Teraz chyba nie ma sensu nad tym rozmyślać. Trzeba działać z badaniami i ruszyć z tym wielkim dziełem.A na genetykę i histo był pobierany z tej samej ciąży? Moze podzielili bloczki i źle zbadali. I w materiale histo nie było fragmentu zarodka ?
Kochana będzie dobrze ! Trzymam kciukiSuper... Takie wiadomości dają mi nadziejębo bardzo mam podobne wyniki.... Kir AA. Nk wysokie..
Trzymamy kciuki za ten cykl... Kiedy jakieś testowanie?
U mnie też ana dodatnie u męża c1. Tak właśnie myślę że będzie dobrze... Jak tylko uda się zajść bo. Tu też raczej problem.Kochana będzie dobrze ! Trzymam kciukiu mnie choroba autoimmunologiczna, kir AA plus hla c2c2 u męża, przeciwciała w nasieniu, zespół antygosfolipidowy, wysokie Nk i dodatnke ANA plus rzut choroby już w ciąży i profesor ogarnął wszystko
![]()
To czekam wtedy na pozytywne wieściDzięki Kochana napewno się przydaa testowanie to tak nie prędzej niż koło 6 maja
ja za was tez trzymam kciuki żeby wszystko szybko i z upragnionymi efektami wyszło
![]()