L
Lad
Gość
Dokładnie a i o trudnych tematach trzeba rozmawiać.Spokojnie. Myślę że jesteśmy dorosłymi i inteligentnymi kobietami które nie będą rozkręcać afery. Każda ma swoje zdanie i trzeba je uszanować i tyle [emoji854][emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie a i o trudnych tematach trzeba rozmawiać.Spokojnie. Myślę że jesteśmy dorosłymi i inteligentnymi kobietami które nie będą rozkręcać afery. Każda ma swoje zdanie i trzeba je uszanować i tyle [emoji854][emoji6]
Ze to sie zdazy jeszcze rozkrecicI co lekarka powiedziała że tylko pobolewają?
I to jest właśnie straszne, że ludzie nie potrafią zrozumieć zdania innych. Jeśli ktoś by nigdy w życiu nie podjął się nawet po gwałcie aborcji, ok to tej osoby sprawa. Jeśli ktoś nawet po wpadce z mężem chce aborcji to też nie nam oceniać, niech ta osoba robi co uważa. Powinna mieć do tego prawo i tyle. Każdy z nas jest wolnym człowiekiem i mamy swoje prawa, o ile ich nam nie zabiorą oczywiście... Boję się najbardziej tego zakazu badań prenatalnych...Oczywiście że o wszystkim! I dorosłość swoją drogą, ale jeśli chodzi o poglądy w tym temacie, to już nie raz byłam świadkiem jak z pozoru niewinna rozmowa rozwinęła się w obrzucanie g*wnemChciałam tylko tego uniknąć, ale oczywiście panuje wolność słowa
![]()
A ile byla ostatnio? Okolo 70? To mozemy zgadywacA tak zmieniając temat jestem ciekawa jaka będzie moja beta.![]()
Swietna a jakaA tak zmieniając temat jestem ciekawa jaka będzie moja beta.![]()