Dolvit
Fanka BB :)
Yorki są kochaneTak wgl to masz przesłodziaśnego pieseła na zdjęciu [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja też mam yorka [emoji2956]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yorki są kochaneTak wgl to masz przesłodziaśnego pieseła na zdjęciu [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja też mam yorka [emoji2956]
Yorki są kochanekażdy się śmieje,że to szczury i że nie są psami ale to nie prawda!
tak kochanych,oddanych i inteligentnych psów nie ma
mamy jeszcze PONa (Polski Owczarek Nizinny) ale nie dorasta Zefirkowi (yorkowi) do pięt
ile lat ma Twój?
Zrobiłamco o tym myślicie?
![]()
Tak trzymajDzięki dziewczyny!już odpisze ogólnie,żeby nie spamowac
za 2 dni powtórzę test, na pewno
jestem w szoku,że się tak szybko udało. Czuje się normalnie i dobrze..dla mnie najgorsze będzie teraz.. Dwie ciążę straciłam już w 9 tyg
ale! Teraz nie ma opcji!
do 3 razy sztuka i teraz będzie dobrze!
musi bo nie ma innej opcji <3 i imieniny męża świętujemy
![]()
O to ładny wiek!!! Mój ma DOPIERO 12 !Mój ma już 14 lat [emoji3064]
Nie należy do najinteligentniejszych psów na świecie ale i tak go kocham [emoji7]
I też jest taki piękny siwy jak Twój
[emoji4]
Edit: i tak, też wszyscy mi mówią że to szczur a nie pies [emoji28]
Biore acard już zwiększyłam dawke i właśnie wypisuje sobie recepte na luteine i duphastonTak trzymajdobre nastawienie to podstawa. Na pewno zgłoś sie do lekarza żeby dał Tobie leki na podtrzymanie itp tak w razie czego
![]()
ZefirekO to ładny wiek!!! Mój ma DOPIERO 12 !ale jest przekochany i bardzo mądry. I do tego szczerbaty
![]()
Hej, ja też mam yorki jedna ma rok druga 5 lat też kocham, yorkiYorki są kochanekażdy się śmieje,że to szczury i że nie są psami ale to nie prawda!
tak kochanych,oddanych i inteligentnych psów nie ma
mamy jeszcze PONa (Polski Owczarek Nizinny) ale nie dorasta Zefirkowi (yorkowi) do pięt
ile lat ma Twój?
Zefirek [emoji7]
Monitoring miałam tydzień temu. Pęcherzyki dwa (bez stymulacji) w prawym jajniku. Także piąty cykl bez starań
Piękne kreseczki dziewczyny! Tak trzymać!
Gratuluje i ciesze sie ogromnie, że sie Wam udało.
Zdróweczka i wysokiej betki życzę
Ja kupowałam za niecałe 30 zł kilka dni temu... ostro.
Właśnie kupowałam w tej samej aptece a pani powiedziała że to z nowej dostawy i dla tego taka cenaCeny leków są bardzo różne w różnych aptekach niestety. @Milusia34 kupowałaś w tej samej?
Ja w Internecie duphaston za 26 zł około brałam a w aptece jak potrzebowałam na już i prosiłam bez recepty to mi zaśpiewała 43 zł pani farmaceutka [emoji850]