Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My korzystamy już rok z joie stages i jesteśmy zadowoleniWitajcie,
Chciałabym zmienić fotelik, bo z dotychczasowego córcia wyrosła. Moze macie jakieś sprawdzone bezpieczne modele nie za fortunę (max 700zl) od 9 kg? Zastanawiałam się nad joie stages (0-25kg) albo lionelo bastiaan (9-36kg). Co myślicie?
Pozdrawiam![]()
Bardzo dziękuję za odpowiedźMy korzystamy już rok z joie stages i jesteśmy zadowolenicórka ma ponad dwa lata i dalej jeździ w nim tyłem do kierunku jazdy. Polecam
Ja się przyzwyczaiłam i nie jest to dla mnie problememBardzo dziękuję za odpowiedźsłyszałam że w przypadku tego fotelika dość problematyczne jest wsadzanie dziecka ze względu na pas mocujący. Jak u Was się to sprawdza?
Musisz sprawdzić czy w Twoim samochodzie jest w ogóle opcja zamontowania tego pasa. Bo niestety nie we wszystkich można. Ja też chciałam Joie, ale właśnie przez brak możliwości zapięcia zdecydowałam się na inny. Mi głównie chodziło w foteliku o to aby dziecko jak najdłużej mogło jeździć tyłem.Witajcie,
Chciałabym zmienić fotelik, bo z dotychczasowego córcia wyrosła. Moze macie jakieś sprawdzone bezpieczne modele nie za fortunę (max 700zl) od 9 kg? Zastanawiałam się nad joie stages (0-25kg) albo lionelo bastiaan (9-36kg). Co myślicie?
Pozdrawiam![]()