reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 najlepszosci urodzinowo [emoji16] Spelnienia tego najskrytszego marzenia no i zdrowia przed wszytskim [emoji8] Widze, ze masz zaj*ebisty plan na prezent dla siebie [emoji23][emoji23] Ale sie usmialam [emoji1787][emoji1787]

[emoji16][emoji16][emoji16] ale jaki przydatny [emoji12]. Sama się sobie dziwię, że chcę taką dziwną rzecz. Odp....ier...dala mi na starość [emoji23]
Dziękuję za życzenia [emoji8][emoji8][emoji8]

Ty lepiej powiedz jak u Ciebie?Kiedy masz wizytę? Bo ja tu kciukasy mocno będę zaciskać😊
Jutro mam 11dc.. Na nic się już chyba nie nastawiam, mamy wynik fragmentach i zły nie jest tylko 12% za to reszta parametrów kiepska , zobaczymy co St..powie ale najważniejsze czy są nadal 4 pecherze czy jakimś cudem więcej..albo co gorsza mniej :(

Kochanie wszystkiego najlepszego!!!! Spełnienia każdego marzenia!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] a co do cudownego dnia to nie życzę bo widac, ze wczorajszy był mega [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] to za dzisiejszy cudowny [emoji898][emoji898][emoji898]

Dzięks kochaniutka [emoji8][emoji8][emoji8].
A jak się wczoraj sprzeczałam z mężem ( lekko, bez walki było) to on do mnie mówi: bym cię strzelił ale masz dziś urodziny to ci odpuszczę[emoji23]

Dziewczynki moje kochane! Właśnie miałam super telekonstacje z Novum, dostanę skierowanie na histeroskopie ( bo bez skierowania od lekarza nie mogę sobie sama zrobić [emoji848][emoji848]) i w tym cyklu może mi się uda ( bo muszę wszystkie badania zrobić) a dziś mam pierwszy dzień okresu. Wiec ruszamy do boju [emoji123][emoji123][emoji123] Novum robi stymulację jeśli uważa, ze nie można czekać ( niskie Amh, wiek itd)
No i to są super wiadomości [emoji3526][emoji3526][emoji3526]

reklama
Do góry