niemandin
Fanka BB :)
Haha mam to samo ja czuje dziewczynkę a szwagierka i jedna babcia ze chłopaktez miałam czekać do prenatalnych, ale mówię a jedna przesyłka
![]()
Akurat taki strój pasuje niezależnie od płci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha mam to samo ja czuje dziewczynkę a szwagierka i jedna babcia ze chłopaktez miałam czekać do prenatalnych, ale mówię a jedna przesyłka
![]()
Tak właśnie miało byćAkurat taki strój pasuje niezależnie od płci ❤ Ja zacznę szaleć po wypłacie w lipcu![]()
Cudnie rośnijcie zdrowo kochaniJestem juz po wizycieNie mogłam napisać szybciej bo zaliczyliśmy w drodze powrotnej jeszcze zakupy. U nas wszystko w porządku, serduszko bije jak dzwon
![]()
![]()
![]()
nawet przez chwilę słyszeliśmy je z mężem
Dzidzia ma 14mm
Załozyli mi w końcu książeczkę ciąży. I dostałam skierowanie na prenatalne umówiłam się na 5.06 to będzie 11+4. Dołączam zdjęcie z usg
A dziś 7+6
![]()
Takiej to dobrzeA mój "ciążowy" brzuch wygląda takczekam do piątku, mam nadzieję że w końcu mi potwierdzi, że jednak ktoś tam mieszka
objawów brak .... Prócz zmęczenia, zadyszki i ostatnio cycki mi się powiększyły i zrobiły się tkliwe
![]()
Spokojnie będzie wszystko dobrze teraz musi być !!! I będziesz jeszcze wpadać w szał zakupowy na 100%! Ja w sumie mam ciąże zagrożona przez krwiaka dużego ciagle walczę z tsh wysokim bardzo ale nie poddaje się i wierze ze będzie dobrze musi być nie przyjmuje innej opcji !Ale Wam zazdroszcze tych ubranek i rzeczyja w takiej niepewności... W ostatniej ciąży kupiłam kokon bo był śliczny i w promocji
niestety tamtego dziecka nie ma a kokon leży wepchnięty w ferworze negatywnych emocji i żalu gdzieś na dno szafy....
Dobra laski zamówiłam w hm spodnie ciążowe dwie pary czarne i takie Ala jeansykwota łączna 249 zł :/ ale kuzwa nie zapinam się już w żadne spodnie :/ kupiłam te legginsy w lidlu ciążowe ale szału nie ma
a dziś jechaliśmy z mężem po zmywarkę bo nam się zepsuła stara to w dresach
![]()
Piękny masz brzuszekTakiej to dobrzeja się już nie ukryje z brzuchem choćbym chciała a prawda jest taka, że nie chcieliśmy jeszcze wszystkim mówić
![]()
Ja nosiłam m zawsze ale wzielam L bałam się ze będą mimo wszystko ciasne jak bym wzięła M. Ale fakt tez już czekam na lato i zwiewne sukieneczkiTeż dzisiaj przeglądałam, ale nie wiem jaki rozmiar zamówić :| Mam nadzieję, że szybko przyjdzie lato, to się na kiecki przerzucę![]()
Staram się na spokojnie myśleć pozytywnie. Czekamy do piątku do tej godziny 17Spokojnie będzie wszystko dobrze teraz musi być !!! I będziesz jeszcze wpadać w szał zakupowy na 100%! Ja w sumie mam ciąże zagrożona przez krwiaka dużego ciagle walczę z tsh wysokim bardzo ale nie poddaje się i wierze ze będzie dobrze musi być nie przyjmuje innej opcji !![]()