• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Chcialabym was wszystkie przeprosic jeszcze raz 😊 jestem dosyc wybuchowa a jak sie pojawia problemy to czasem ciezko zapanowac nad emocjami. Plus te ciazowe hormony to juz w ogole sajgon przy moim charakterze nie do ogarniecia. Jeszcze mialam pod opieką syna szwagierki ktory dał strasznie popalić...zaznaczmy ze ma 7 lat a nie 4. Generalnie dzis mi wstyd za to i was jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje ze mi to wybaczycie bo mi strasznie glupio 🙈 moją glowa zawladnely glupie mysli na ktore jestem bardzo zla do tego terapia przynosi wolniejsze efekty niz te ktorych oczekiwalam a ja bym chciala najlepiej juz tu i teraz i mnie to flustruje przeokropnie 😑😔 postaram sie hamować najwyzej mnie olejcie ale bede sie starac. Nie mam na celu nigdy nikogo obrazic ❤

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry